![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Dzis mija roczek, okragly roczek albo caly dlugi rok istnienia na tym swiecie Delicji z Peronowki
![]() Jestem pewna, ze dla wszystkich wlascicieli Delicji ten roczek( no niecaly) byl tym , czego oczekiwali. zyczymy najserdeczniej Wam wszystkim wielu, wielu wspolnych, fantastycznych lat, zeby Wasze wilczaki wiecznie dostarczaly Wam rozrywki (a Wy im :P). W szczegolnosci, przesylamy usciski dla Ciemnego Zla, ktoremu jestesmy troche winni ![]() ![]() Fantastycznych urodzin Delicje!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tmave Zlo
|
![]()
W imieniu mojej osobistej Delicji bardzo dziękuję za pamięć.
Rok (nie cały - uff) był faktycznie pełen rozrywek . Bardzo różnych. Ale może wytrzymamy następny. I jeszcze jeden. I jeszcze... Zdrowie Delicji i ich rodziców, hodowców, przyjaciół itd ![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Samych smakowitości, serdeczności dla mojego ulubionego miotu z Peronówki. Nosiłam te brzdące na rękach w Lazne Belohrad. Była tam taka śliczna suczka w czerwonej obróżce. Niestety nie była już dla mnie. Miałam na ną chrapkę Joasiu. A Dagan na zdjęciach z Lazne upamiętniony jak szuka cycusia u Maxa. Jak ten czas leci. Wtedy tak naprawdę zachorowałam na partnerkę dla Maxa. Gratulacje dla super psiaków i właścicieli !!!
![]()
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
To juz rok minął? Pamietam jak Margo z Przemkiem rwali z wystawy w K-wie z powrotem do kilkudniowych szczeniaków...
![]() Najlepszego, ![]() oby się wszystkie zdrowo chowały, były równie pogodne i wesołe jak dotąd i przynosiły właścicielom masę radości i jak najmniej szkód domowych ![]() Dewulca uściskaj specjalnie, zresztą sama to wkrótce zrobię, jak tylko suczysko pozwoli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Wszystkiego naj, naj! Roczek to poważna sprawa! Rona masz rację , jak ten czas szybko leci........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Jak ten czas szybko leci... Jeszcze niedawno "ciocie" nosily maluchy na rekach na obozie w Lazne Belohrad, czy w Trusalovej.
A tu z takich maluszkow, wyrosly tak duze psiaki, ktore rzeczywiscie moglyby poprzypinac sobie etykietki "dorosly wilczak".... ![]() Czego zyczyc? Zeby byly madre? Piekne? Przynosily radosc? Chyba glownie, aby nie byly az tak wilczakowate jak wilczaki..... ![]() ![]()
![]() |
#8 |
love and terror
|
![]()
wszystkiego naj naj!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
I my dołączamy się do urodzinowych życzeń dla wszystkich Delicji. Życzymy im, aby i one i ich właściciele byli zadowoleni i szczęśliwi.
Szczególnie pozdrawiamy przy tej okazji Dewi, którą mieliśmy okazję poznać. Bądźcie zawsze zdrowe i radosne! Wszystkiego naj, naj!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |