Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 20-06-2006, 08:48   #1
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga
Default Rok słodyczy

Dzis mija roczek, okragly roczek albo caly dlugi rok istnienia na tym swiecie Delicji z Peronowki
Jestem pewna, ze dla wszystkich wlascicieli Delicji ten roczek( no niecaly) byl tym , czego oczekiwali.
zyczymy najserdeczniej Wam wszystkim wielu, wielu wspolnych, fantastycznych lat, zeby Wasze wilczaki wiecznie dostarczaly Wam rozrywki (a Wy im :P).

W szczegolnosci, przesylamy usciski dla Ciemnego Zla, ktoremu jestesmy troche winni io z calych sil staramy sie aby sucz nie wypadla z roli

Fantastycznych urodzin Delicje!!

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote
Old 20-06-2006, 09:29   #2
Joanna
Tmave Zlo

Joanna's Avatar

Send a message via Skype™ to Joanna

W imieniu mojej osobistej Delicji bardzo dziękuję za pamięć.
Rok (nie cały - uff) był faktycznie pełen rozrywek . Bardzo różnych. Ale może wytrzymamy następny. I jeszcze jeden. I jeszcze...
Zdrowie Delicji i ich rodziców, hodowców, przyjaciół itd
Old 20-06-2006, 09:30   #3
konek
Member

konek's Avatar

Send a message via Skype™ to konek

Samych smakowitości, serdeczności dla mojego ulubionego miotu z Peronówki. Nosiłam te brzdące na rękach w Lazne Belohrad. Była tam taka śliczna suczka w czerwonej obróżce. Niestety nie była już dla mnie. Miałam na ną chrapkę Joasiu. A Dagan na zdjęciach z Lazne upamiętniony jak szuka cycusia u Maxa. Jak ten czas leci. Wtedy tak naprawdę zachorowałam na partnerkę dla Maxa. Gratulacje dla super psiaków i właścicieli !!!
Old 20-06-2006, 10:01   #4
Rona
Distinguished Member

Rona's Avatar

To juz rok minął? Pamietam jak Margo z Przemkiem rwali z wystawy w K-wie z powrotem do kilkudniowych szczeniaków...

Najlepszego,
oby się wszystkie zdrowo chowały, były równie pogodne i wesołe jak dotąd i przynosiły właścicielom masę radości i jak najmniej szkód domowych

Dewulca uściskaj specjalnie, zresztą sama to wkrótce zrobię, jak tylko suczysko pozwoli Taką maleńką chudzinkę trzymałam na rękach w W-wie, z teraz to już kawał psicy!
Rona jest offline   Reply With Quote
Old 20-06-2006, 10:17   #5
Galicja
Galicyjski Wilk

Galicja's Avatar

Wszystkiego naj, naj! Roczek to poważna sprawa! Rona masz rację , jak ten czas szybko leci........
Galicja jest offline   Reply With Quote
Old 20-06-2006, 10:31   #6
Joanna
Tmave Zlo

Joanna's Avatar

Quote:
Originally Posted by konek
Niestety nie była już dla mnie. Miałam na ną chrapkę Joasiu. A
Bożenko, no wiesz. Słów mi zabrakło. Do tej pory się nie przyznałaś? I jeszcze pod własnym dachem gościłaś? Serduszko. Przecież powinnaś mnie nie cierpieć Choć z drugiej strony, masz dzięki temu słodką Eresh.

Quote:
Originally Posted by Rona
Dewulca uściskaj specjalnie, zresztą sama to wkrótce zrobię, jak tylko suczysko pozwoli Taką maleńką chudzinkę trzymałam na rękach w W-wie, z teraz to już kawał psicy!
Dziękuję. Chętnie zaduszę podłą sukę A Tobie Ronko na pewno pozwoli. A jak nie, to I nie ważne, że wyrosła pannica. I już nie jest chudzinką (chodź do mamusi jeszcze nie dorosła )
Old 20-06-2006, 10:45   #7
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Jak ten czas szybko leci... Jeszcze niedawno "ciocie" nosily maluchy na rekach na obozie w Lazne Belohrad, czy w Trusalovej.

A tu z takich maluszkow, wyrosly tak duze psiaki, ktore rzeczywiscie moglyby poprzypinac sobie etykietki "dorosly wilczak"....

Czego zyczyc? Zeby byly madre? Piekne? Przynosily radosc? Chyba glownie, aby nie byly az tak wilczakowate jak wilczaki..... Wtedy bedzie dobrze....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote
Old 20-06-2006, 11:08   #8
Narvana
love and terror

Narvana's Avatar

wszystkiego naj naj!
Old 20-06-2006, 21:35   #9
Lupusek
Junior Member

Lupusek's Avatar

Send a message via Skype™ to Lupusek

I my dołączamy się do urodzinowych życzeń dla wszystkich Delicji. Życzymy im, aby i one i ich właściciele byli zadowoleni i szczęśliwi.
Szczególnie pozdrawiamy przy tej okazji Dewi, którą mieliśmy okazję poznać. Bądźcie zawsze zdrowe i radosne! Wszystkiego naj, naj!!!!!
Old 20-06-2006, 22:03   #10
Joanna
Tmave Zlo

Joanna's Avatar

Quote:
Originally Posted by alakra
I my dołączamy się do urodzinowych życzeń dla wszystkich Delicji. Życzymy im, aby i one i ich właściciele byli zadowoleni i szczęśliwi.
Szczególnie pozdrawiamy przy tej okazji Dewi, którą mieliśmy okazję poznać. Bądźcie zawsze zdrowe i radosne! Wszystkiego naj, naj!!!!!
Szczególnie dziękuję w imieniu swoim i Dewi. Do miłego zobaczenia. Szkoda, że nie będzie nas w Olsztynie i Augustowie

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules