|
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
|
Thread Tools | Display Modes |
15-02-2009, 22:54 | #1 |
Junior Member
|
Je chovatelem v zoo. Jeho psi přitom děsí okolí.
|
15-02-2009, 23:03 | #2 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
Quote:
(Kdyby naši sousedi odstranili bez upozornění plot, který dělí pozemky, asi by byla moje pětihlavá smečka v mediích taky). |
|
15-02-2009, 23:21 | #3 | |
Junior Member
|
Quote:
|
|
16-02-2009, 00:56 | #4 |
Junior Member
|
ráda bych k tématu napadání čsv jen dodala: Ví zde někdo kolik je ročně podobných případů od jiných zvířat? Nechápu proč zde řešit takovéto věci, když je kolem nás spousta jiných napadeních od jiných zvířat jako např. koně, krávy apod. a to i smrtelných a nikdo o tom nepíše. Pouze jakmile jde o psy, tak se můžou všichni strhat! Známému pokopala kobyla vlastní ženu tak, že bohužel zůstal vdovcem. Kůň byl vždy ok až na jeden osudný den, nikde se o tom nepsalo, ale jakmile napadne nějaký pes něco, ihned je v novinách vzrůšo. Noviny rádi drama, hlavně pokud to žádné dramata nejsou, vždyť je snažší udělat z komára velblouda než o trochu déle hledat zaujímavou kauzu. Mějte se a hlavu vzhůru.
|
16-02-2009, 08:50 | #5 |
Junior Member
|
Já k tomu četla i článek v Psích kusech. Ten opravdu stojí za to... kromě těch dvou incidentů, které se prostě staly... upřímně se mohli stát komukoli z nás, tak zbytek je stylem jedna paní povídala. Taky čekám, kdy na nás někdo poštve novináře z pár ulovených slepic se totiž rychle stalo hejno z minimálně půl vsi, pár králíkáren a nějaký ten soused To by člověk nevěřil, co se po nějakým tom roce dozví...
20-02-2009, 14:31 | #6 |
Junior Member
|
Koukám, že všichni máme doma desperáty pro své okolí. Když tohle je pro žurnalisty pořád tak žádané téma. Asi to bude vlivem pokroku civilizace.
Když mě v 11 letech pokousal břicho náš hafan, za to, že jsem se ho pokusil dopravit na cvičák který k smrti/a do smrti/ nesnášel, tak se pokud si vzpomínám, otec s doktorem na chirurgii nade mnou, tou historkou docela bavili. Jinak jsme všechny děti v okolí veškeré konflikty a úrazy se psy důsledně a "hrdinsky" tajili. Rodičovská vystoupení byli vždycky horší. A i tak jediné co se řešilo byla vzteklina. Psů se potulovali celé party. Dnes slychám docela často jak dítě "práskne" svého psa za cokoliv. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|