![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Senior Member
|
![]()
W piątek 23.05.2008
![]() Moze byc rano ale nie za wczesnie - musimy troszkę pospać ![]() Ci co bedą wczesniej pomoga w przygotowaniach ![]()
![]() |
#122 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Distinguished Member
|
![]()
Yyyhhh.... niestety sie z Wami nie zobaczymy na spotkaniu, Varg sobie rozwalił łapę i mimo iz nie jest to jakieś mocne, to boję się i nie chcę go narażać na jakieś inne, gorsze rzeczy. Już Kasi dzis mówiłam, że nas nie będzie. Żałuję BARDZO! Bo baaaardzo czekałam na ten wyjazd- na spotkanie z Wami. Miałam juz wszystko zaplanowane, ale cóż poradzić. Trudno. Może uda nam się pojechac za to do Krakowa.
Za to Wam wszystkim życzę super-ekstra-świetnej zabawy i pięknie spędzonego czasu!!!! I proszę Was- naróbcie duuuuużo zdjęć, żebym mogła wczuć się w klimat spotkania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
K-Lee Family
|
![]()
Chyba ciągnie się za mną jakiś pech
![]() Wszystko było przygotowane, my spakowani, a tu rano obudziliśmy się chorzy... ![]() Tak bardzo chciałam Was wreszcie poznać i K-lee zobaczyłaby krewniaków... Tak mi okropnie źle. Mam nadzieję, że super będziecie się bawić i że poznamy się jak najszybciej. Że w końcu nic nie skomplikuje nam planów. Piszę dopiero teraz, bo necik w domu szwankuje i teraz na chwilkę łaskawie się pojawił. Przepraszam za zamieszanie. Jeśli trzeba będzie zapłacić, bo rozumiem, że przecież przygotowaliście sporo atrakcji, to dajcie znać, ureguluję. Miłej zabawy!!!!! i za nas też się wybawcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Junior Member
|
![]()
Co prawda wpadlismy i wypadlismy dosyc szybko, ale dziekujemy za mile przyjecie. Szczerze mowiac ostatni raz w tej okolicy bylam hmmm... ponad 10 lat temu i przezylam maly szok
![]() ![]() Ciesze sie, ze choc przez moment moglismy porozmawiac ze znajomymi wilczakowcami, a tych ktorych nie znamy - pewnie nadrobimy nastepnym razem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Senior Member
|
![]()
NO tO po spotkaniu
![]() Wreszcie jestem w pracy i troche odpocznę ![]()
![]() |
#127 |
K-Lee Family
|
![]()
Szasztin opowiedz coś więcej, co się działo, gdzie są zdjęcia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Senior Member
|
![]()
No jakby to powiedzieć....... Zdjęć zostało zrobione kilka tysięcy....
![]() Ja swoje postaram się wrzucić jutro do galerii IMBUSEK, na wolfdoga to nie wiem kiedy( prawdopodobnie w tym tygodniu). Zdjęcia robili Przemek Wojtek, Ondre, Ori, ja ...... A imprezę uważam za udaną ![]() Nie wiem co o tym sądzą Ci co nas odwiedzili???? ![]() Było wszystko lub prawie wszystko co zapalanowaliśmy: zaprzęgi, marsz na orientację, tropienie itd.
![]() |
#129 |
Senior Member
|
![]()
A no i bym zapomniała : Byliśmy nad morzem, no i pogoda dopisała
![]() Mi najbardziej podobało sie tropienie i juz od jutra zaczynamy sie bawić ![]() Tu wielkie podziekowania dla Sebastiana i Nelly!!
![]() |
#130 |
K-Lee Family
|
![]()
Szasztin a co z uregulowaniem kosztów za nas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Senior Member
|
![]()
Gia - nie przyjechaliście to nic nie płacicie
![]()
![]() |
#132 |
K-Lee Family
|
![]()
Ale rezerwację zrobiliśmy. Pewnie przygotowaliście dla nas miejsce, coś do zjedzenia itp. Ktoś za to chyba musi zapłacić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
The Grim Reaper
|
![]()
A ja chciałem jeszcze raz gorąco podziękować gospodarzom za naprawdę udane spotkanie - a i uczestnikom za naprawdę mile spędzony czas
![]()
![]() |
#134 |
Junior Member
|
![]()
Ja również dziękuję za udane spotkanie! Byłam tylko dwa dni (szkoda, że nie mogłam być dłużej
![]() Wilczakowcy "na żywo" okazali się być jeszcze fajniejszymi ludźmi, rownież psy można było poznać lepiej, wraz z ich ogólną "specyfiką rasy", jak i poszczególnymi indywidualnymi charakterami. Organizacja spotkania także (wg mnie ![]() ![]() Mimo nieskomplikowanej trasy (co okazało się być jednak zbyt łatwe - w przyszłym roku chętnie zdecyduję się na "trudniejszy" wariant), "Pierwszy kaszubski Rajd Daogtrekkingowy z Wilczakiem i nie tylko" był suuuper! Jeszcze raz dziękuję i gospodarzom, i wszystkim, z którymi bardziej lub mniej się zapoznałam! No i podziękujcie ode mnie wszystkim psim uczestnikom spotkania, bo gdyby nie wilczaki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Junior Member
|
![]()
Szybka edycja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Member
|
![]()
Bardzo dziękujemy za superowe spotkanie, jedzenie, cierpliwość, żarty, możliwość poznania nowych wilczakomiłośników i przyszłych forumowiczów. Nela pozdrawia Kielce
![]() Mamy nadzieję, że byliśmy w miarę zrozumiali na namiastce zajęć z tropienia. Psy tropiły ujmująco. Największe brawa dla maluchów-talenty. Kasiu, dziękujemy ale nie ustrzegłem się wielu błędów.
![]() |
#137 |
Junior Member
|
![]()
No i po moim pierwszym spotkaniu wilczakowym.
Co do wilczaków, to dalej intensywnie myślę... ![]() ![]() Dziękuję serdecznie wszystkim, szczególnie organizatorom, za bardzo miłe przyjęcie, przekazane informacje i wspólnie spędzony czas. Już czekam na kolejne spotkanie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Junior Member
|
![]()
Impreza udana
![]() ![]() Dzięki wszystkim za mile spędzony czas ![]() Oto kilka z wielu fotek:
![]() |
#139 |
Junior Member
|
![]()
![]() |
#140 |
Junior Member
|
![]()
![]() |
Thread Tools | |