![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Senior Member
|
![]()
Aha, už to chápu, takhle dozadu jsem zatím nic nehledala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Member
|
![]()
ja jsem nas tam chtela pripojit,ale nevim proc se operace nezdarila. Proste jsem to na Vratislavove ulice v Praze nevidela. Budu to muset ve volne chvili podrobneji prozkoumat,kde je chyba...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Junior Member
|
![]()
Tak jsem se právě dívala znovu na mapu a nějaký "odborník" mi smázl všechno info a přesunul značku, takže tímto mu opravdu děkuji a prosím všechny, dejte si pozor na to, co upravujete
![]()
![]() |
#124 |
Junior Member
|
![]()
Stačí, když nebudete přihlášená, když jsem tam dávala naší značku, automaticky se hodila na konec (už jsme na začátku) a když jsem byla na první stránce, neviděla jsem nás, ale po odhlášení jsou vidět značky i z druhé stránky...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Junior Member
|
![]()
Ne v seznamu... na mapě, chovka tam byla, ale info žádné a značka posunutá někam úplně jinam. Problém je to, že kdokoli může cokoli změnit a smáznout, tak to chce si dávat pozor
![]()
![]() |
#126 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Member
|
![]()
Tak už sme přestěhovaný
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Junior Member
|
![]()
A psi co jsou v zahranici, ale presto maji uveden pobyt v CR v PP???
edit po zapsani na mapu: Jak je mozny, ze po odhlaseni je na mapce napsano jen "Znacka mista 202" a ne jmeno psa, tak jak to vidim pri prihlaseni????`pooomooocc
I pad na hubu je pohyb kupredu... Last edited by Rhilien; 15-10-2011 at 02:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Senior Member
|
![]()
Helčo, obracím se na tebe jako tvůrkyni mapy: nechtěla bys vytvořit ještě jednu, do které by se zanesla všechna čsv v Evropě? Koukám, že tuhle naší českou někdo přejmenoval na "čsv v Evropě".
Myslím, že by se hodila, abychom my chovatelé věděli, kde bydlí třeba náš vysněný plemeník, kterého chceme použít ![]() ![]() Hodila bych odkaz na všechny jazykové verze, ať se tam lidi zanesou pod stejnými pravidly jako tady (barvy, pojmenování CHS,..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
V neděli večer jsme jeli autem skrz obec Zlatá poblíž Úval a potkali jsme mladou dvojici s fenkou ČSV. Neměli jsme čas zastavit a seznámit se.
Nevíte někdo, kdo by to mohl být? Na mapce jsem nic nenašla. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
byli jsme to my :-D, krásná náhoda. V autě jsem vám zahlédla dokonce několik ČSV, ale nedopočítala jsem se. Také jsme chvíli čekali, zda scouvnete, ale chápu, na hlavní to nebyla ideální situace. Jsme přímo ze Zlaté. Dokonce v tu samou chvíli co vy zastavila na druhé straně jiná paní a také zavedla řeč na naší čubinku. Jinak bychom se také rádi seznámili, ČSV je naše první a máme tisíce otázek na zkušenější chovatele. Hlavně se dostáváme do puberty a já mám pocit, že mi hrábne a že brzy budu běhat po Bohnicích. V takové chvíli člověk potřebuje někoho na konzultaci a uklidnění, že je to normální a že to přejde. Takže budete-li mít chuť a zájem, jsme k dispozici a vždy připravení ke kávičce, nebo procházce. Markéta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Member
|
![]()
Ahoj, my se s vámi nepotkali, ale na procházku klidně zajedem. Ale jestli to vidíš spíš na ty Bohnice, tak to budu mít jenom přes řeku, to by bylo lepší
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Tak to byla fofr odpověď...
My dost spěchali ke kamarádovi do Tuklat a mysleli jsme, že jste si nás nevšimli. Škoda. Ale až tam pojedem příště, tak se stavíme. Možná v neděli. Svět je malej a vlčáci jsou všude.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Junior Member
|
![]()
Dobrovolne se priznavam..
![]() ![]() to Marianka.W a Sakalka: jee, to je krasny, takhle se "videt"..ja bych se taky rada s nekym potkala...ale jsem holt "trosku" z ruky ![]()
![]() |
#135 |
Junior Member
|
![]()
...................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Ve Španělsku je vás určitě víc než jen jedna vlaječka. Jenže Espaňa je holt veliká zem.
Zkus šoupnout mapku na španělské fórum a třeba vlaječky přibydou. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Junior Member
|
![]()
To je dobry napad, vim ze je jich tu celkem dost..ale vetsina je na severu nebo kolem Madridu..(a to je prece jen jeste z ruky, ale porad bliz nez do CR
![]()
![]() |
#138 |
Junior Member
|
![]()
nechcem rypat ale keby sa nasiel niekto co ma vela casu a nevie cim ho vyplnit tak by mohol spravit mapku pre kazdy stat a popresuvat tam vlajocky z povodnej mapky.
prezeraci dakuju vopred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |