![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Nie możemy doczekać się fociaków ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Wilcza Saga
|
![]()
Ha, nie tylko Wy
![]() Zobaczyłoby się Radośkę, mam nadzieję, że już przytyła. A jak młoda za bardzo się rozszaleje z dręczeniem słabszych, to ja zapraszam do Cory... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Kawał ch*ja
|
![]()
a ja sie kuzwa chyba kleszcza nabawilem, u lekarza bylem to mi powiedziala, ze mam tydzien - dwa poczekac czy sie bedzie taka otoczka robic wokol miejsca prawdopodobnego ukaszenia... Ale i tak bylo warto
![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Do Seby: Kleszcz? Mhm, ciekawe czy ja mam bo się tak dokładnie nie oglądałam ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Kawał ch*ja
|
![]()
najsmieszniejsze, ze w miejscu, w ktorym bym sie go za cholere nie spodziewal bo... na lydce i nawet nie wiem czy to kleszcz
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
K-Lee Family
|
![]()
Karina nie przejmuj się wagą, ważne, żeby sucza miała wigor
![]() Kalinka na codzień waży 24 kg (więc 28 to całkiem przyzwoicie, a przecież suczka musi być suczką ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
love and terror
|
![]()
No zesz w morde
![]() Karina, Radoska ma 28kg? Serio? Bo Garuda ok 23kg wiec... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
VIP Member
|
![]()
Obiecujecie te zdjęcia a tu ciągle nic. Za chwilę się przeterminują
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Junior Member
|
![]()
No to już w domku!
Tym co byli poprostu dziękuje! Tym co nie byli - żałujcie!! Zdjęcia będą!! Dopiero co wróciliśmy bo nam się przeciągnęło :P ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Marek, to my Tobie dziekujemy za zorganizowanie WSZYSTKIEGO, co bylo potrzebne, przede wszystkim miejsca w cieplym
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ale i tak był najszczęśliwszym szczeniakiem na świecie! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
Mhm... To kto jeszcze w końcu został
![]()
![]() |
#93 |
Kawał ch*ja
|
![]()
mi tam bylo dobrze gdzie spalem
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
The Grim Reaper
|
![]()
My już też w domku, stokrotne dzięki za zajebistą imprezę!
![]() ![]()
![]() |
#96 |
Junior Member
|
![]()
Tak jest!
Łódź jak zwykle dotarła ostatnia do domu (bo wszędzie mamy daleko :P ). Wielkie dzięki dla Marka i jego rodziców za super organizację. Równie wielkie podziękowania jak i gratulację z powodu udanego rwania grzybów dla wszystkich obecnych ![]() ![]() Również, wielkie przeprosiny, że Grejs zjadła płot ![]() P.S. Żakuuuuś! Last edited by Kason; 05-10-2010 at 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Member
|
![]()
Żako, wieeeeeeesz?
Żako jest boski! Najbardziej mi się spodobało jak na widok Wisusa ryknął na niego: "Wisus! Waruj!" idealnie naśladując głos Marka... A po naszym spotkaniu jest bogatszy o kilka nowych słówek... Mam tylko nadzieję, że jak rodzice Marka to usłyszą nadal będą chcieli nas zapraszać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Member
|
![]()
Ja zaluje bardzo ze nie bylismy ,czekam na fotki z grzybobrania i koniecznie fotki Żakusia bo wiele o nim slyszalam
![]() Nastepne grzybobranie my tez wpisujemy do kalendarza wyjazdowego na przyszly rok jako obowiazkowe i z gory zapowiadam, ze beda zawody na najwieksza ilosc zebranych Borowikow Szlachetnych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Junior Member
|
![]()
Ja również chcę się dołączyć do podziękowań. Z czystym sumieniem mogę zaliczyć ten wypad do najlepszej imprezy ostatniego czasu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Kawał ch*ja
|
![]()
naprawde tak bardzo chcesz pograzyc syna?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|