![]() |
#61 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
W Warszawie nie ma sniegu, wiec ucieklismy nad morze.
A tu jest tak... Wilki morskie sa, a sniegu jak nie ma tak nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
love and terror
|
![]() Quote:
Jak Trejsi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Junior Member
|
![]()
wszystkim spragnionym prawdziwej zimy polecamy BIESZCZADY !!!
Baruś w każdym razie był zadowolony ![]() ![]() ![]() wędrówka ponad chmurami... ![]() z górki na pazurki !!! ![]() ![]() ![]() ![]() bari podziwia widoki... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wilczy Duch
|
![]()
WoW!! Świetnie wyszły te zdjęcia,a widoki, śnieg.. poezja!! Zazdroszcze,ciekawa jestem jak za tydzień będzie w Sudetach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Member
|
![]()
Żałujemy, że nie ma nas w Bieszczadach
![]() ![]() Eury już od dawna usiłuje wytropić zimę na naszych mazowieckich równinach czy to w dzień, czy nocą Zima - ma być zimno i biało..... coś tam jest, widzę.... duże i białe - zima? no,to pobaraszkuję tej zimie przed nosem A teraz pokażę mojemu kumplowi, jak szybko musiałem "śmigać", gdy się biała, duża zima zdenerwowała i jeszcze mu o tym opowiem Pozdrawiamy Wszystkich w Nowym Roku i udajemy się na dalsze poszukiwania zimy.Relacje nastąpią ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
love and terror
|
![]()
Macia podeslala mi fotki i poprosila, abym je wrzucila...
Tak wiec oto: Freyr z Peronówki. (nick-Frajerka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Member
|
![]()
Euryś zimowy zawiera nowe znajomości:
Czarny, widzę ten twój "waleczny" ogon, ale patyk jest mój - nawet nie próbuj.... ostrzegałem.... ... a teraz na kolana i leżeć nie było "powstań" no,to teraz zajmij swoje miejsce w szeregu - dwa kroki za mną i wszystko się dobrze skończyło, ale ogon Euryś nosi już tylko tak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Member
|
![]()
Oj chyba ja się z Ereshką wybiorę w te warszawskie zimowe plenery bo nudzi mi sie okrutnie a u Was tak ładnie, tyle piesków.
![]() Pięknie Euryś wydoroślał. Jakąś pannę byście mu zamówili. Oj ładne byłyby Eurysiątka. Pozdrowienia od Ereshko-Maxowego stada
![]() |
#71 |
Member
|
![]()
Mam nadzieję,... bo jak my się z takim ogonem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
VIP Member
|
![]()
W Warszawie dla odmiany przez chwile scisnal mroz..i to taki, ze scielo eter
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
czasem tylko mozna zarwac w trabe, jak sie okaze, ze konkurent stwierdzi, iz jego ogon jest ..jakby nizej ...? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Member
|
![]()
A jaki Freyr ma piękny i mądry pysio, a te oczy to takie łagodne, że można się zakochać. Jak z jej zdrowiem Maciu? Mam nadzieję że stan jej się poprawił.
Nie będę w Lesznie a wiem, że jest to okazja spotkać się z właścicielką pięknoty Freyr. Ale Ereshka dostała za wcześnie młodzieżowy championat bo w 2006 a nie w 2007 r. i nie mogę jej wystawiać na wystawie championów. Trochę kusi mnie towarzysko się wybrać, chociaż daleko. Kto jedzie do Leszna?
![]() |
#75 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A co do panny dla Eurysia.....hmmm..... na wiosnę planujemy casting ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Member
|
![]()
Postępowanie z nudą wg Waszego pomysłu nawet mi się podoba
![]() Eh ...żeby jeszcze Ereshka znała potem drogę do domu ![]() A tak na poważnie nie mogę doczekać się końca zimy, dłuższego dnia i dłuższych spacerów.
![]() |
#78 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale bez obaw, Agnieszko , to że mam wybujałą wyobraźnię nie oznacza, że tracę ![]() ![]() A Euryś i tak jest na topie, bo single są trendy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Distinguished Member
|
![]()
Idealne słowo, bo też sobie wyobraziłam tłumy panien wilczakowych podrywających takiego przystojniaka, jakim jest Eury...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|