|
Videos & photo stories Foto i video blogi.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
06-07-2012, 14:49 | #41 |
VIP Member
|
Odkopuje temat, bo u nas wściekłe temperatury (+34 w cieniu), pies strzelił focha na spacery. Ja mu się nie dziwię. Ale dziadek jest mnie w stanie zaskoczyć-na łące pod oknami, po przedwczorajszym gradobiciu stoi woda. Taka po kostki. Czyli można zamoczyć łapy, napić się i tyle. Ale co zrobić gdy słonko przygrzało w główkę, a zwyczajowe chłodzenie polega na nurzaniu owej w wodzie? Tu się dziadkowy czerep nie mieści Można więc się w wodzie wytarzać, później poprawić panierką w piachu...(panierka w lesie również chroni przed komarami)
Po wszystkim bonus ode mnie-prysznic (bo te kilogramy piachu to nic fajnego). No i leżenie pod wiatrakiem.... Na szczęście zaczęło grzmieć, nie mam nic przeciwko kolejnemu oberwaniu chmury |
06-07-2012, 19:31 | #42 |
Spiderwolf
|
Witam Ja dzisiaj w drodze do domu zakupiłam w komisie dziecięcym używaną wanienkę niemowlęcą Wanienka pełna wody - sukom radość wychodzi uszami haha . polecam Spiderka & Czakram & Diablica Galicyjski Wilk
|
06-07-2012, 21:54 | #43 |
Junior Member
|
My w niedzielę wyjeżdżamy na oboz agility i obawiam się, że w tym upale nie poćwiczymy za dużo, bo Aszczu kategorycznie odmówi współpracy
|
06-07-2012, 22:02 | #44 |
VIP Member
|
Ja tęsknym okiem wodzę po basenikach ustawionych w ogródkach, mogłabym taki co najwyżej postawić na balkonie, tylko nie wiem co by powiedzieli sąsiedzi na okazjonalne, zimne prysznice
|
06-07-2012, 22:08 | #45 |
czuły barbarzyńca
|
|
06-07-2012, 22:18 | #46 |
VIP Member
|
I zrób sobie saunę? I czekaj, aż zalana folia wyschnie? Eeeeee..... trudno, muszę cierpieć za milijony, ja i mój pies
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|