![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
pomyslow bedzie coraz wiecej i coraz lepsze
jedyny sposob to - nie dac mu szans psocic! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
To sie tak latwo mowi
![]() ![]() Nie mam watpliwosci zeby go zamknac w klatce ale niechze ona bedzie przyzwoitych rozmiarow!! Wiec sorry Elu, ale stwierdzenie "nie dac okazji" jest malo konkretne...i na pewno nie pomaga...a wystrczajaco frustrujacy jest fakt niszczenia... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
nie "latwo sie mowi" bo kazdy kto ma wilczaka sam przez te problemy przeszedl, mnie tak samo nie ma w domu wiele godzin, a dochodzilo jeszcze wycie i piski ze sasiedzi sie skarzyli,
myslalam ze jak cos piszesz to czekasz na odzew, o metodach odizolowania byla mowa nie raz, po co to pisac znowu? pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
*** "jak czegos nie mozesz pokonac - sprobuj to polubic" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Nadrabiam dwa ostatnie dni, bylo lekko lepiej:
34.ponowne wyrwanie wlacznikow swiatla ze sciany ale juz nieco lzej 35. proba wyrwania wlaczniak swiatla w sypialni- skonczylo sie na wypieciu nasadek- starty zadne bo zalozylam i juz 36. wczoraj - tylko - odgryzienie i pogryzienie sluchawki od domofonu..ma toten plus, ze nie beda do nas dzwonic akwizytorzy z ulotkami, ktorzy doprowadzaja mnei do pasji ![]() Wczorajszy dzien byl "lightowy" bo we wtorek mlody sie zmeczyl na szkoleniu, wczoraj idac tym tropem zaafundowalam mu podwojny spacer z przerwa godzinna...jak wrocil byl naprawde zmeczony ![]() ![]() Nie wiem jak dzis bedzie na szkoelniu bo zapowidany upal 35 st moze wszystkich wykluczyc z cwiczen ale i tak mlody dostanie w tylek...nie ma lekko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Stawiam dobry napitek, ze Cheitan zjadl dzis najstarsza rzecz (niegdys zywa), jaka zladl kiedykolwiek wilczak
![]() Dzis impreza byla w lazience, szampon i narzedzie do manicure znalazlam na lozku w sypialni, podloga w lazience otrzymala gustwony zielony wzorek (od kostki barwiacej do wc), moja kolekcja muszelek byla wszedzie...przy sprzataniu doliczylam sie braku jednej sztuki- "rozgwiazdy"...jak wiadomo jest to "ozdobna" forma onegdaj zywego zwierzatka....no i wyglada na to, ze owo zwierzatko zostalo zjedzone ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
smycz to oryginalna flexi dla psow duzych ras. demolka nie dala rady naruszyc linki..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
czas odswiezyc liste, od kilku dni mamy dwa punkty do dopisania, znaczy Cheitanek przeszedl z przedmiotow jednorazowego uzytku na takie, dajace sie nieszczyc dluzej
![]() 37. zagryziony mop - taki wyciskany (ma duzo czesci do gryzienia, z aluminiowa rurka wlacznie) 38. i to jest hicior! - polka drewniana - przymocowana do sciany na sruby w kolkach rozporowych - od wczoraj wyrwana se sciany i juz nieco objedzona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
tak czytam tą listę i mi włosy stają na głowie!! Gaga czy ty masz jeszcze gdzie mieszkać
![]() ![]() ja gdy młoda była w domu to na drżących nogach przekraczałam próg domu i zazwyczaj było to uzasadnione ....ech.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Magda, a Wy nadal czekacie na nowego szkodnika? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Magda- wbrew pozorom nie jest tak zle
![]() ![]() ![]() Jesli mam miekkie nogi to boje sie czy on zyje, ale jak parkuje autko to Cheitan juz siedzi i patrzy prze okno...radosc ze zyje jest tak wielka ze przyslania gniew z powodu zniszczen ( nooo..czasem ![]() Rona - zadne takie !Nie oddam nikomu! Najwyzej bede mieszkac pod mostem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Są we mnie diwe przeciwne opcje: lubię ladne mieszkania i w ramach sprzeciwu po wychowaniu nie przywiazuje sie zanadto do przedmiotow. Staram sie zabezpieczyc to co wazne i tyle. Staram sie tez tak zagospodarowac czas mlodemu zeby zniszczyl jak najmniej. WIele wiecej zrobic nie moge. Biorac psa wzielam tez poprawke na zniszsczenia
![]() ![]() Najsmieszniejsze jest to, ze oba dwa z Romkiem zabieramy sie do uwiezienia Cheitana w klatce jak do najgorszej rzeczy...widze, ze jak tylko mozemy omijamy temat ![]() ![]() Jakos to przeczekamy, jeszcze z pol roku i do roboty zaprzegam rower...mlody w domu bedzie wypoczywal ![]() pozdrawiam Gaga cierpliwa |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Distinguished Member
|
![]() Quote:
A probowałaś "wiecznej milczącej pogardy', albo wychowawczego odłączenia od stada na krótki czas? Dla Tinki spędzenie kilkunastu samotnych minut w łazience, albo nie zauważanie jej przez godzinę było najsurowszą karą, ale to dziewczyna, a te są podobno bardziej wrazliwe... ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() pozdrawiam Gaga rozbrojona |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Distinguished Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Ciiisza nastala w utyskiwaniu i zalamywaniu rak....a przeciez Cheitan nadal w domu zostaje...
Na razie moge napisac taK: zeszly tydzien 39. ..... 40. ..... czyli :"nie wywoluj wilka z lasu" ![]() W sobote ( podczas obecnosci Romka w domu zjedzony moj adidas, bedac na zakupach dostaalm sms-a "kup sobie nowe buty" ![]() Od soboty znow "nie wywoluj wilka z lasu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
"Tata" Demolki :-)
|
![]()
wrrr....
.... Zjedzona /całe szczęście że nie cała/ moja ukochana jajecznica ze szczypiorkiem. A to już bardzo bardzo duży błąd Demoli... ...bo ja bardzo nie lubie jak mi sie podprowadza MOJE jedzenie... /Bardzo poirytowany/ Ynk
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Ech Ynk...stolik wyzszy czas kupic
![]() ![]() A w ogole to pora na jedzenei nie jest najzdrowsza (dla czlowieka) - zalozmy, ze Demola dba o Ciebie ![]() pozdrawiam Gaga tyz glodna |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|