|
|
|
|||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#41 | |
|
Senior Member
|
Quote:
moze "swoje" pokocha :P ale watpie teraz zwiewa juz nawet przed dziecmi ponizej 3 lat |
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
Szczególnie, jak robią tak: Spóźnione gratulacje z okazji JUŻPRAWIE ojcostwa! |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Senior Member
|
Ja tez Joasiu zwiewam jak i Ty
Dzieki za gratulacje zaczynam sie czuc jak prawdziwy Tata jednak gratulacje naleza sie glownie Pegi, to ona "dzwiga to brzemie"
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Senior Member
|
Moze panowie wola byc kochankami niz ojcami
w kazdym razie amberEK na pewno |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Senior Member
|
eeee do czasu!
Ostatnio pewien treser (nie majacy doswiadczenia z wilczakami - no bo kto je ma ) postanowil zrobic amberKOWI test:Jak zachowa sie wilczak luzem odszedl z nim kilkadziesiat metrow i puscil go ze smyczy Nie wiem czego sie spodziewal w kazdym razie Amber dosc zdziwiony (nie cwiczymy, nie ma komendy Wyladowal u niej z nosem miedzy nogami to tyle z "testu psychicznego nr 2"
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
a) nie da się złapać obcemu na sznurek b) zsocjalizowany da się złapać, ale nie pójdzie, bo Pani nie dała komendy albo pójdzie z oporami c) oddali się lotem koszącym, bo nic od niego nie chcą. A może ja mam złe wyobrażenie o psach???? Oświeć mnie, proszę, bo ja młoda i niedoświadczona (właścicielka piesów oczywiście ), szczególnie w kwestii wilczaków niestety |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Senior Member
|
Sama jestem ciekawa czego sie spodziewal
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Senior Member
|
Juz niedlugo! Za kilka dni panna Pegi urodzi Amberkowe dzieciaki
Brzuszek urosl jej niesamowicie, rosnie tez jej duma i poczucie godnosci Zrobila sie spokojna, lagodna jak baranek (to tak dla niepoznaki Adam marzy by taka pozostala Amber za to nieswiadom powagi sytuacji nadal glupkuje jak dawniej Moze wreszcie zmadrzeje jak zobaczy swoje male (bede go potem miala czym straszyc )
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
love and terror
|
Czekamy
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Distinguished Member
|
To wspaniale, Ela
A poza tym trzymam teraz kciuki, bo przecież teraz będzie najważniejsze :P Super. |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
love and terror
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#55 | ||
|
Senior Member
|
Quote:
wlasnie!czyli Slaskie Wilki ciekawe czy beda gadaly gwara jak ich "Pancio"
|
||
|
|
|
|
|
#56 |
|
Distinguished Member
|
No właśnie to słowo Silesian.
Szukałam polskiego odpowiednika w słowniku angielskim :P To jest w takim razie... "śląskie" z angielskiego? |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Senior Member
|
Nie mam pojecia
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Senior Member
|
Korzystajac z okazji wczoraj w drodze z Krakowa odwiedzilismy Pegi
Jest juz dwa razy taka (na szerokosc) co Amber ale ciagle ma ochote na bieganie i podskoki Przywitala nas radosnie, wylizala Amberkowi mordke dokladnie i... poleciala przywitac Amberka "brata" - Astera (naszego dobka) Pegi trzyma sie wspaniale, ciagle w dobrym humorze i w nastroju do zabawy Wiecej napisze jak dotra do mnie zdjecia z tego spotkania "malzenskiego"
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
A na przyspieszone dojrzewania Amberka pod wpływem szczeniaków nie licz, za proste by to było Co innego, gdyby musiał się nimi sam zająć! |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Senior Member
|
Rona to juz ostatnie odliczanie
"juz za pare dni, za dni pare..."