|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
Quote:
děkuju, já právě přemýšlím zda dát přihlášku do klbu či ne, jaké to má výhody ... právě na stránkách klubu jsem dotaz psala po mailu a žádná odpověď, proto na fóru... S pozdravem Katka V. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
A komu jsi psala, jestli se můžu zeptat?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
na stránkách klubu, pod chovatelskou komisí, přímo jak je hlavní poradkyně chovu a automatické odeslání zprávy...já chápu, že mají všichni hodně práce, jen jsem se chtěla zeptat co se dá dělat, ne ti zase rozputat divokou diskuzi
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Zavolej si na PK, ať ti řeknou, jak to udělat když ještě nemáš PP. Ale vzhledem k tomu, že ještě nejsi asi nikam přihlášená, tak to do další výstavy asi s PP stihneš. Jinak nejsi sama, kdo čeká na PP. Moje štěňata také často čekala, i když jsem vše posílala včas, to tak prostě je, jsme v Čechách
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Pokud se pro členství rozhodneš, přihláška je ke stažení na klubových stránkách. Můžeš si vybrat kterou pobočku chceš, místo bydliště není v tomto závazné, ale hlasovat můžeš jen na členské schůzi "své" pobočky (nebo jako členskou schůzí pobočky zvolený delegát na celostátní konferenci), schůze druhé pobočky se můžeš zůčastnit, diskutovat tam, ale ne hlasovat. Na bonitaci nebo jiné akce můžeš jít kam chceš, výhody pro všechny členy klubu platí bez ohledu na to, která pobočka danou akci pořádá. Karel |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
REJPAL
|
Tak nevím, ale na výstavy můžeš i bez PP, když dáš prohlášení, že je o něj zažádáno.....zavolej si na výstavní kancelář a domluv se tam - no problema, obzvlášť, když je pes čipovaný.
Co se týká klubových akcí, tam by problém neměl být vůbec. Dej blbci funkci a vymyslí lejstro. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
nj to jsem měla vědět před výstavou co je teď v brně, no nic jinak Karle a tím členstvím si to ještě rozmyslím, na ZKo ještě nejsme, ale jinak ne že bych kašlala na výcvik, umíme sedni lehni( s malou pomocí ) ke mě s předsednutím, k noze i nazpátek do předsednutí od nohy, štěkat na povel bylo první co uměla, plazit se taky,chodit u nohy a obraty sice ne dokonale ale jinak si myslím že dobrý, obrany a stopoičky jsme taky zkusily a pohoda, pravá dcerka svého otce |
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
REJPAL
|
Quote:
Quote:
Splněné naděje přeje Eva a Rocco |
||
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Karel se smečkou P.S.: Osobně si myslím, že ve 4 měsících klidně můžeš chodit štěně na cvičák otrkávat, ať si tam zvykne, ale cvič tam zatím jen po chvilkách a formou hry (jako doma), ať mu cvičák nezprotivíš. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
Na výstavu do třídy štěňat můžeš přihlásit štěňátko již od 3 měsíců. Z vlastní zkušennosti vím, že s tím na výstavách počítají, že nemáš hotové pp ve 3 měsících. Tolerují to u nás i na Slovensku. Sama jsem vystavovala nedavno mou holandskou ovčandu, která neměla pp ještě ve 4 měsících.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|