![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]() "Pod niebem pełnym cudów" Pod niebem pełnym cudów nieruchomieję z nudów właśnie pod takim niebem wciąż nie wiem, czego nie wiem Światło z kolejnym świtem ciągle nazywam życiem które spokojnie toczy swą nieuchronność nocy Ten błękit snów i pragnień niejeden z nas odnajdzie a niechby zaszedł za daleko pewnie zostanie tam pewnie zostanie sam Pod cudnym niebem jeszcze każdy choć jedno miejsce być może ma i chwilę gdy godnie ją przeżyje Bo nieba co w marzeniach spełnia się albo zmienia skłonni jesteśmy szukać do bram jego ciężkich pukać Spójrz gwiazdy matowieją i niczym się nie mienią zwykliśmy je zaklinać i szczęście swoje mijać Bo w niebie z którego dotąd nie wrócił nikt bo po co wieczna sączy się struga przyjemnej wiary w cuda (Adam Nowak) ![]() Spośród zapachów pieczonych mazurków, pasztetu i innych smakowitości siadam na chwilę aby życzyć Wam- wszystkim dwunogim i czterołapym natchnienia z nadziei, radości i szczęścia. Niech odrodzi się nam wszystkim to o czym zapomieliśmy lub co zgubiliśmy po drodze...żeby więcej nie zapominać i nie gubić ![]() Wesołych Świąt wszystkim ! Gaga, Romek i Chey |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
My z trasy rowniez zyczymy wszystkim smacznych swiat, mokrego jajka i wesolego dyngusa z waszymi pociechami.
I niech potrawy wielkanocne dotrwaja do sniadania nietkniete przez wasze psiaki ![]() Ania, Krzys, Sabat i Kacpor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Wiesolych swiat dal mojej wilczakowej rodzinie i wszystkim znajomym.
p.s. dziszaj miot "W" ma urodziny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]()
Wesolych i sto lat dla maluchow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Distinguished Member
|
![]()
Wesołych świąt!
![]() A dużym już Litewskim Duszkom - wszystkiego najlepszego! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Nadziei, miłości, obfitości i tradycyjnie smacznego jajeczka
![]() I niech wreszcie przyjdzie ta wiosna ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Dla wszystkich dwunoznych i czteronoznych zyczenia zdrowych i szczesliwych swiat Wielkanocnych!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Dla wszystkich Wilczakowych Rodzin i Waszych sympatyków dużo radości w te świąta życzą:
Bożena, Mariusz, Konrad, Kaśka, Max, Eresh, Gruba, Czarny, Felek i Anex Niezłą mam rodzinkę ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Head like a hole
|
![]()
Mam uzasadnione podejrzenia, że tegoroczne Święta odbędą się bez zajączka...
![]() Ale tak czy inaczej dużo spokoju, i odpoczynku raczej na spacerach niż za stołem i w toalecie ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Distinguished Member
|
![]()
My także życzymy Wszystkim pięknych Świąt :-) i najlpeszego!
Agnieszka, Rodzinka, Binguś i Vargo |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Najlepszego dzieciom z miotu W życzy Tata Taro z rodziną. Oczywiście Wesołych Świąt.
Sebastian
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|