![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Wlasnie robie porzadki w bazie danych i widze, ze brakuje mi skanow (kopii) wynikow nastepujacach psow:
Adhara Wilk z Polskiego dworu Sorry za zamieszanie. Wiem, ze czesc wynikow juz widzialam, ale "dla zasady" prosilabym Was o przeslanie jeszcze kopii potwierdzen (wpisow do rodowodow). Niestety jesli nie dostane ich w ciagu dwoch tygodni bede musiala wymazac te wyniki, ktore mamy w bazie, aby nie bylo, ze trzymamy niepotwierdzone dane. Oczywiscie jak ktos zapomni to wynik pojawi sie pozniej, zaraz po przeslaniu potwierdzenia.... Jesli ktos z Was robil juz przeswietlenie, ale wynik jego psa nie jest jeszcze wprowadzony do bazy danych to prosze o kontakt i przeslanie wyzej wymienionych kopii.... DZIEKI! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Niestety nadal brakuje mi potwierdzen kilku wynikow. Z tego powodu bede musiala je narazie wymazac z bazy, ale jak tylko dostane ksera o wykonaniu HD to zaraz wroca na swoje miejsca. :P
"Zapominalskich" prosilabym o przeslanie skanow na moj email: [email protected] A do listy doszedl oczywiscie niedawno piekny wynik Amonka... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
A ja bym niesmialo chciala zaproponowac, aby przy przeswietlaniu stawow biodrowych przeswietlic od razu lokcie. Koszt praktycznie ten sam, niewielka roznica a ma znaczenie. Nie ma staystyk na temat stawowo lokciowych u wilczakow i weterynarze nie bardzo maja skad brac dane. Skoro rtg stawow biodrowych nie jest obowzazkowe u nas to co szkodzi zrobic hurtem drugie nieobowiazkowe zdjecie?
W mnaszym wlasnym interesie jest miec jak najlepszy obraz zdrowia psa i rasy ![]() Wiem, ze wielu wlascicieli jezdzi lub chce jezdzic ze swoim wilczakiem przy rowerze,,,zdrowy rozsadek podpowiada ze warto wiedziec czy mozemy na pewno.. bo na "oko" to mozna oslepnac a co rtg to rtg... pozdrawiam Gaga apelujaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
No mysmy za jednym "śpiochem" zrobili HD i ED także i dlatego warto aby psa 2 razy nie narażać na "śpiocha
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Dokladnie tak, masz zupelmna racje Sebastian. CHodzi mi o "hurtowe" badanie, przy jednym "glupim jasiu" od razu cyknac dwie fotki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
No to mamy juz prawie wszystkie wyniki. A do tego doszly nowe 4 przeswietlone polskie CzW... Dzieki temu srednia przebadania pod wzgledem dysplazji stawow biodrowych utrzymuje sie w naszym kraju na calkiem niezlym poziomie...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Można już wpisywać kolejny wynik.Dr Siembieda stwierdził "wolna od dysplazji!!!" o Donie (Mały Bysterec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Magda! Nam tez!! BARDZO sie cieszymy i wielkie GRATULACJE !!!
A teraz mloda pod rower i w droge ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tmave Zlo
|
![]()
Ależ się cieszę! Suuuuper!
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
No Donka braaaaaaaaaaaaawooooooooooooooooo
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
A czy można przesłać faxikiem,albo zrobić zdjęcie? Niestety nie posiadam skanera, znaczy się posiadam ale jest od roku zepsuty a jakoś nie po drodze mi go naprawić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Distinguished Member
|
![]()
Madzi już gratulowałam na priva, ale w takim razie też muszę sie pochwalić - prześwietlenie wykazało, że Tinka ma idealne stawy (A0/0
![]() ![]() Margo, mam nadzieję, że przez szacunek dla siwego pyska odpuścisz nam przesyłanie wyniku... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
love and terror
|
![]()
WOW!
Tinka z Rona-super! Gratuluje! |
![]() |
![]() |
![]() |