|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wilki i wolfdogi Wszystko na temat tych najblizszych braci CzW... A do tego informacje na temat innych wilczych ras: Saarloosów, Lupo Italiano... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  03-08-2006, 18:31 | #1 | 
| Junior Member |  CZW, SW czy może utonagan (tamaskan)? 

Dzien dobry, witam wszystkich miłośników wilczaków i nie tylko. Bardzo chętnie zamieściłabym zdjęcia mojej suni aby eksperci na formum mogli wypowiedzieć się co sądzą na temat rasy. Piesek pochodzi ze schroniska a znaleziono go w Krakowie. Jest ze mna juz od roku i wciąż się zastanawiam jak to jest że mnie takie szczęście spotkało  . Pozdrawiam i jesli ktoś wie jak umieścic zdjęcia prosze o pomoc. (gg1800851) | 
|   |   | 
|  03-08-2006, 18:59 | #2 | 
| Member |   

czesc znamy sie już z dogomanii  poniżej link do poradnika jak wstawiac tutaj zdjęcia http://www.wolfdog.org/php/index.php...ewtopic&t=2894 Teraz większosc uzytkowników jest na obozie z Lazne ale może Przemek od hodowli Z Peronówki zajrzy i cos napisze 
				__________________ http://harry.wolfdog.org | 
|   |   | 
|  03-08-2006, 19:14 | #3 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

Jestem ciekawa pieska... Czekam na fotki   | 
|   |   | 
|  03-08-2006, 21:16 | #4 | 
| Junior Member |   

dzięki Sebastian zaraz postaram się wstawic zdjęcia
		 | 
|   |   | 
|  03-08-2006, 21:45 | #5 | 
| Junior Member |     | 
|   |   | 
|  03-08-2006, 21:51 | #6 | 
| Junior Member |     | 
|   |   | 
|  03-08-2006, 21:56 | #7 | 
| Junior Member |   

Śliczny! jak na mnie bardzo przypomina SW    
				__________________ "Masz ¶wira to go hoduj." John Irving-Hotel New Hampshire Człowiek-wilk. | 
|   |   | 
|  03-08-2006, 22:01 | #8 | 
| Junior Member |   | 
|   |   | 
|  04-08-2006, 07:53 | #9 | 
| The Grim Reaper Join Date: Mar 2006 Location: Łódź 
				 |   

Wstawianie zdjęć jest proste jak konstrukcja kolejki po chleb   A piesek no... uroczy. 
				__________________   | 
|   |   | 
|  04-08-2006, 08:48 | #10 | 
| Senior Member |   

To neni csv, vypada jako saarlos.
		 | 
|   |   | 
|  04-08-2006, 13:44 | #11 | 
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |   

Witaj,  jestem z Krakowa, choc chwilowo w Grecji i mam tez wilczaka (?) znalezionego 13 lat temu w K-wie k/ parku Jordana . Gdzie znalzals swojego pieska?  W ciagu ostatnich kilku lat poznalam jeszcze kilka wilczako-podobnych sierotek podobnych do Tinki, porzuconych lub kupionych na targu. Wyraznie ktos ma lub mial w naszym miescie "lewa" hodowle wilczokopodobnych pieskow. Nawet kiedys zalozylismy na forum maly klubik sierotek wilczakowatych, tylko slabo dziala, bo wszyscy zapracowani   Pozdrawiam serdecznie Rona | 
|   |   | 
|  04-08-2006, 20:05 | #12 | 
| Junior Member |   

Witam serdecznie Rona, miło mi że się dołaczasz do tematu. Czytałam o Twojej Tince, z charakteru BARDZO przypomina moją Ledzię. Spotkałam ja pierwszy raz w Trojanowicach k/Krakowa gdy przybłąkała sie do mojej rodziny, którą akurat odwiedzałam. Niestety nie podjęłam dezyzji od razu (duży, groznie wyglądajacy, mimo że "słodzizna" pies budził pewne obawy) no i Ledzia trafiła do schroniska w Olkuszu.  Cztery dni zastanawialismy się z mężem co zrobić no i po 5 dniach Ledzia była juz u nas. Zakochaliśmy się w sobie nawzajem no i tak już zostanie. Wygląda na to że faktycznie ktos chyba miał lub wciąz ma (Leda to młody pies) jakąś lewa hodowlę w Krakowie. Zastanawia mnie tylko jej podobieństwo do Saarloosa. Niestety żaden z dwóch weterynarzy u których byłam nawet nie rzucił hasła wilczak a bardzo chciałabym uzyskać opinię fachowca. Uff rozpisałam się... Pozdrawiam wszystkich serdecznie P.S. Rona chętnie zobaczyłabym kiedys Twoja Tinkę na żywo, ale chyba się z Ledą nie polubią bo ona niestety nie za bardzo lubi inne suczki   
				__________________ [img]  [/img] | 
|   |   | 
|  15-08-2006, 17:15 | #13 | |
| VIP Member |   Quote: 

__________________ | |
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |