|   |   | 
| 
 | |||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  21-07-2006, 13:35 | #41 | 
| Member |   

Kurczę Łomianki w Trójmieście leżą    ??? Nie wiedziałem a codziannie przejeżdżam   
				__________________ http://harry.wolfdog.org | 
|   |   | 
|  21-07-2006, 14:42 | #42 | 
| Moderator |   

Och ale bedzemi szpiewaaaaaaaaaaaaaaaaaaac wieczorem posle tych "slodkosci"    | 
|   |   | 
|  27-07-2006, 12:06 | #43 | 
| VIP Member |   

No to teraz jeszcze raz: CHCIALABYM WAS WSZYSTKI ZAPROSIC NA SPOTKANIE. Zapowiada sie ogromna ilosc wilczakow (nawet pomijajac nasza nowa 11  ) i niezla zabawa. Mile widziani sa wszyscy: bez wzgledu na przynaleznosc grupowa, przydomek psa, wyznanie i poglady.  Zapraszamy wlascicieli wilczakow, wlascicieli innych ras, jak i osoby "bez psa" (i to nawet jesli niekoniecznie mysla o wilczaku  ). Bedzie mozna spotkac wlascicieli z roznych krajow (Polska, Niemcy, Czechy, Slowacja, Litwa, Holandia i moze Francja oraz Wlochy). Spotkac hodowcow, czlonkow komisji hodowlanych z krajow pochodzenia rasy, czyli oogadac ze specami...  Do wyboru do koloru....   Dokladne informacje znajduja sie juz w kalendarzu, ale dojda jeszcze pewne zmiany i pojawia sie dalsze szczegoly... http://www.wolfdog.org/pol/events/168.html 
				__________________ | 
|   |   | 
|  27-07-2006, 12:33 | #44 | |
| Moderator |   Quote: 
  , a to co Litwa pod Polska jest podlaczona?     | |
|   |   | 
|  27-07-2006, 13:04 | #45 | |
| VIP Member |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  27-07-2006, 18:46 | #46 | ||
| Moderator |   Quote: 
 | ||
|   |   | 
|  27-07-2006, 18:48 | #47 | |
| VIP Member |   Quote: 
  Ale ten 'blad' zostal juz naprawiony...   
				__________________ | |
|   |   | 
|  27-07-2006, 18:49 | #48 | ||
| Moderator |   Quote: 
     | ||
|   |   | 
|  27-07-2006, 19:47 | #49 | |
| VIP Member |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  27-07-2006, 21:33 | #50 | 
| Junior Member |   

Przepraszam... a czy ktos moglby przewinac czas tak do 23 sierpnia?

__________________ Pozdrawiam Adrian i Gothmog alias Guard *Nie będzie Julią wierną na balkonie... | 
|   |   | 
|  27-07-2006, 22:08 | #51 | 
| VIP Member |   

NIE ! Bo ja wczesniej mam urlop i wyjezdzam fotografowac ptaki..(a jak mi ktorys nie zechce pozowac to napusczze na niego Cheya    ). | 
|   |   | 
|  28-07-2006, 07:40 | #52 | 
| The Grim Reaper Join Date: Mar 2006 Location: Łódź 
				 |   

Ja też mam wcześniej urlop i może skocze np do chorwacji bo narazie to opalałem sie przed monitorem albo w samochodzie w pracy. Eh. M usze pojechać za granice i zdążyć wrócić na spotkanie.... dam rade    
				__________________   | 
|   |   | 
|  28-07-2006, 08:05 | #53 | 
| Moderator |   

a ja juz dziszaj o 16  ide na urlop, jutro wystawa okolo morza, w niedzelie koncert Stinga (i jiego syna hmmm   ), a juz potem poleczimi do Lazne. Poznej bede musziala odpracowac w domu ale na spotkanie tez bede jieszcze miala wolny czas. tylko juz 28 ide do pracy, to nie wiem czy dojade do 7.30 rano do pracy.   | 
|   |   | 
|  29-07-2006, 15:56 | #54 | 
| Member |   

Wszystko się już wyjaśniło i możemy teraz już śmiało podać informacje, kto będzie przeprowadzać przegląd hodowlany (bonitację) w Późnej. Nasze zaproszenie przyjął Pan Oskar Dora, wieloletni sędzia i hodowca wilczaków, który współzakładał klub rasy na początku lat osiemdziesiątych, był jego przewodniczącym i do dzisiaj bardzo aktywnie działa w słowackim klubie.   Także każdy będzie miał możliwość, aby jego wilczak został oceniony przez prawdziwego fachowca bez potrzeby wyjazdu za granice - za często nie zdarza się taka okazja. 
				__________________ "It's too bad that stupidity isn't painful.” Anton LaVey | 
|   |   | 
|  29-07-2006, 16:23 | #55 | 
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |   

Hej, a do kiedy możn zgłaszać przyjazd, nawet jesli nie udamy sie na bonitację?  Bo u mnie wszystko zmienia się dosłownie z dnia na dzień, dziś np. miałam być w Kostrzynie, byłam w Giżycku, a przypadkiem jestem w domu :P  ). Oj, bochciałoby się WRESZCIE przyjechać... Garo będzie? | 
|   |   | 
|  29-07-2006, 16:56 | #56 | 
| Junior Member Join Date: May 2004 Location: Łódź 
				 |   

Witam, jak wszystko dobrze pojdzie, tzn. nie bede mial badan w terenie i  rozwiarze problem transportowy to z wielka przyjemnoscia wpadne. Pozdrawiam. | 
|   |   | 
|  29-07-2006, 22:08 | #57 | 
| "Tata" Demolki :-) Join Date: Sep 2004 Location: Wejherowo 
				 |   

Watacha Ynków potwierdza 100%-owo swą obecność na spadzie w Późnej. Ciepłe ściski dla wszystkich starych znajomych - wybaczcie długie milczenie. Leśniczyna, Ynk, Meteor, Demola i nasza nowa córa Mi-Yo. P.S. Nasza Fetka Frederyka pozostaje niestety by pilnować domu ale też Was pozdrawia :-) 
				__________________ Lepsze o północy jest wycie niż kocyk | 
|   |   | 
|  30-07-2006, 15:56 | #58 | 
| VIP Member |   

Nie moze byc ! Spod ziemi wylaza!!! Ynk, Wy w ogole jeszcze zyjecie??     Powinnam strzelic focha za to milczenie ale chyba sie jednak uciesze ze sie spotkamy   | 
|   |   | 
|  07-08-2006, 23:15 | #59 | 
| The Grim Reaper Join Date: Mar 2006 Location: Łódź 
				 |   

No i klapa... Nie dotrę. Nie udało mi się zgrać powrotu z zagranicy ze spotkaniem :/ A już tylko 2 dni brakowało... :/ Szkoda no ale... Kurde. Więc życzę wam udanej zabawy. I idę wkońcu spać chociaż na chwilę.

__________________   | 
|   |   | 
|  08-08-2006, 16:29 | #60 | |||
| Member |   Quote: 
  Zawsze liczymy się ze spóźnialskimi.  Quote: 
  Quote: 
  A spotkanie robi się coraz bardziej międzynarodowe. Otrzymaliśmy już zgłoszenia z Włoch o uczestnictwie   
				__________________ "It's too bad that stupidity isn't painful.” Anton LaVey | |||
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |