|  19-02-2014, 09:51 | #1 | 
| Junior Member Join Date: Jun 2013 Location: Hoorn NH(Holandia)/ Żory (Śląsk) 
				 |  Malina Trzy Potoczki 

witamy   Rodzinka się nam powiększyła o wspaniałą sunię Wilczak ( chomika na razie brak ) Pomimo wywróconego życia jesteśmy zadowoleni a Malina okazuje nam wiele uczucia na swój wilczakowy sposób. Generalnie jest zajefajnie hehe  w związku z problemami wstawienia fotek tutaj podaję link do albumu na picasa. Są tam fotki od pierwszej wizyty w hodowli aż do wczoraj https://plus.google.com/photos/11053...Iajos2q3Lfu4gE 
				__________________ dyskusje na forach internetowych są jak zawody w domu wariatów , nie ważne czy wygrasz czy przegrasz ....   | 
|   |   | 
|  19-02-2014, 15:39 | #2 | 
| Tmave Zlo |   

Witamy i życzymy słodkiego, miłego, wspólnego życia    
				__________________   | 
|   |   | 
|  19-02-2014, 16:58 | #3 | 
| K-Lee Family |   

Witamy!!!   Życzymy dużo cierpliwości i samych radości z Malinki   | 
|   |   | 
|  19-02-2014, 17:37 | #4 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2010 Location: Wrocław 
				 |   

Gratulacje z powodu nabycia Wilczakowej Panny :-)
		 | 
|   |   | 
|  19-02-2014, 17:41 | #5 | 
| Junior Member Join Date: Jul 2012 Location: Okolice Poznania 
				 |   

My też się witamy    | 
|   |   | 
|  19-02-2014, 18:24 | #6 | |
| Senior Member Join Date: Sep 2009 
				 |   Quote: 
  Życzenia już składałam dumnym "Rodzicom", ale powtórzę: niech Wam się dobrze wiedzie mimo, że już nic nie będzie takie samo, jak przed zawitaniem Malinki. I bardzo dobrze!  Człowiek, gdy nie ma problemów, to je sobie sam wykombinuje -co widać na "załączonym obrazku".    Tak więc, żyjcie razem szczęśliwie. A ponieważ praca czyni wolnym, bez marudzenia zarabiajcie na remonty, które Was niebawem czekają. Pozdrawiamy ciepło daleką Holandię /via Ślunsk/ z pure nonsensowego >Królestwa Wilczakolubnych<. ... A się uparli z tym chomikiem....   | |
|   |   | 
|  20-02-2014, 14:33 | #7 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2013 Location: Okolice Krakowa 
				 |   

Pozdrowienia od Mjolnera Trzy Potoczki   Już nam od soboty bebechy wybiera równo swoją dynamika przemieszczania się    | 
|   |   | 
|  20-02-2014, 17:09 | #8 | 
				 |   

Witamy i pozdrawiamy braciszka z Rodzinką    
				__________________ dyskusje na forach internetowych są jak zawody w domu wariatów , nie ważne czy wygrasz czy przegrasz ....   | 
|   |   | 
|  09-03-2015, 19:05 | #9 | 
				 |   

Hejka   To się nam porobiło ... Malina już ma ponad roczek życia za sobą. Jak na razie wytrzymuje z nami i dzielnie znosi nasze człowiecze ułomności  Co się u nas dzieje ... - szkolimy się wciąż i ciągle. Wpierw u Pana Waldka w Jeleniej Górze a potem i nadal wciąż w klubie w Hoorn  Ze szkoleniami bywa różnie , pancio nie wszystko ogarnia ale wybaczam mu jego ułomności  po prostu , nie poganiam go bo traci oddech  - i jeszcze jeździmy na wystawy już zdobyłam tytuł Młodzieżowego Mistrza Holandii  - wystawiali mnie już na Allegro ... Allegro wcale nie jest takie straszne ... tylko troszku kołysze przy silnym wietrze  - jak do tej pory dogaduję się ze wszystkimi psami w okolicy ... pod warunkiem że one chcą się ze mną dogadać i bawić  - pańciostwo pokój dla mnie przemeblowało i moja kanapa stoi pod oknem i mogę sobie wszystko za oknem obserwować ;> - w domu mam kumpla kota , Filipa. Jeszcze go nie zeżarłam choć jego łeb cały się mieści w moim pysku. A chomika nadal mi nie kupili  I roczek przeleciał  z czego jesteśmy bardzo zadowoleni 
				__________________ dyskusje na forach internetowych są jak zawody w domu wariatów , nie ważne czy wygrasz czy przegrasz ....   Last edited by leski; 09-03-2015 at 19:10. | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |