![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Ten článek v PPČ jsem četla už před rozpoutáním téhle diskuse, jejíž téma se zhouplo zbytečně (nejspíš záměrně
![]() 1) že s ČSV budu mít příležitost účastnit se také jiných akcí než závodů krásy (leckdy zkorumpovaných, závistiplných tadada..) nebo závodů v bezmezné poslušnosti a bezchybnosti, pro které, jak se lze dočíst i na stránkách cswolfdog.cz, není ČSV příliš vhodný 2) že někdo kolem ČSV je schopen vytvořit pro takovou akci tak příjemné podmínky - např. prostor pro volný pohyb psů, citlivý přístup k nezkušeným psům apod. 3) že všichni psi (byť někteří k tomu záměrně necvičení, páč to zjevně nebyly zkoušky Tartu bo ZVV1 bo kýho čerta) až na jediného projevili nebojácnost 4) že mít ČSV a být tam, měla bych fajn příležitost nezávazně si ověřit jeho schopnosti a ještě se u toho pobavit 4) že tam vládla skvělá nálada 5) že jsem si o ČSV mohla přečíst v nejspíš nejčtenějším kynol. časopise v ČR Pozorný čtenář samozřejmě nepřehlédne titulek článku a ani zmínku o problémech ne psů, ale psovodů. Takže můj závěr zní, že ať jsem se snažila sebevíc, žádnou antipropagaci plemene jsem tam fakt nenašla a wolfdogu za něj díky. Hodně by mě tudíž zajímalo, která že to část toho článku je schopná potrhat bránice kynologů a ponížit plemeno v očích veřejnosti??? Když už kritika, pak aspoň konstruktivní, která o kritizujícím nenapoví, že je buď ze základní školy nebo z pavlače. btw: Já osobně bych se moc nesmála, kdybych se jako potenciální majitel ČSV dočetla, že jsou hned z fleku ochotný skočit figurantovi po krku. |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|