|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
09-04-2013, 16:16 | #221 |
Junior Member
|
Moim zdaniem to zdjęcie kwalifikuje się do konkursu na zdjęcie roku 2013 :-) W każdym razie pozwolę sobie je tam 'przenieść', bo wydaje mi się genialne |
26-09-2013, 23:51 | #222 |
Junior Member
|
No cóż, już jesień - najwyższy czas dać jakieś fotki z wiosny i lata, ale Wolfdog mi nie pozwala dodawać zdjęć do albumu (wychodzi Database error). Ktoś z Was może się domyśla, dlaczego?
A poza tym Uli przyjmuje życzenia zdrowia, bo złapaliśmy babeszję Na szczęście szybko uchwycona, bo mam zwyczaj z każdą duperelą lecieć do weta, więc z badań krwi wyszło, że nerki w porządku, a wątroba tylko lekko podrażniona. Jutro robimy jeszcze badania kontrolne, ale bestia już pałaszuje, hasa, podgryza, i ma dziki błysk w oku, więc jestem dobrej myśli. A przestraszyłam się nieźle, bo znajomi dwa psiaki w ten sposób stracili |
27-09-2013, 01:22 | #223 |
Senior Member
|
mnie error nie wyskakiwal a probowalas tu wrzucac: http://www.wolfdog.org/site/pl/galle...hoto/1-0-15717
mnostwo zdrowia dla brata
28-09-2013, 00:18 | #224 |
Junior Member
|
Dzięki - tak się udało. Tylko z "wewnętrzną" galerią mam problem.
No to siup: Pierwsze wiosenne wąchanie mazurskie: Wilczak we właściwym miejscu Pocztówka z Mazur: Czujny mazurski wilk: Ciekawski mazurski wilk: Ledwo widoczny mazurski wilk Nie dam patyka... ... ale przyniosę piłeczkę A poza tym w domu radość, bo są wyniki: babeszji niet, enzymy wątrobowe w normie, mocznik, kreatyna itp. w normie - czyli zwalczyliśmy bydlaka! |
28-09-2013, 08:12 | #225 |
Senior Member
|
Cieszymy sie ze brat zdrowy oby wiecej tego swinstwa nie zlapal
A w galerii Ulliego juz sa te foty, ktore wrzucilas ^^
|
|