Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Setkání a cestování

Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem...

Thread Tools Display Modes
Old 10-12-2003, 13:13   #17
rocco
REJPAL

rocco's Avatar

Jistě hluboce se klaním před Pavlem a jeho propagací ČSV. Mirky článek jsem taky četla, proti tomu jsem neměla namitky. Ale proč když se někde objeví obrázek a pár řádků o ČSV z toho dělat událost ???? Ale PPČ je časopis, který čtou i trochu "jiní" kynologové než čévéčkáři a jejich reakce jsou jaké jsou.
Narozdíl od Mirky nemám pocit, že by lidi ČSV neznali. Ale já se pohybuju v druhé půlce republiky než Mirka. ..
Jistě já jsem členem redakční rady, ale mám i svoji práci a vymýšlet každý měsíc článek o tom, jak jsme se sešli na cvičáku - na to fakt nemám buňky ani konexe....
S těmi atlasy psů je to pravda, ale ono kolik jich je českých, že. Je spousta knih o psech, koních - ale většinou jsou to překlady, obrázkové publikace, kde jsou informace pochybné hodnoty. Čest výjimkám.
Nedá mi ještě jednu poznámku, ale přijde mi offtopic . Pavle a Mirko - vy znáte Rocca ? Kolikrát jste ho viděli ? Kdy naposled ? Když si berete do úst (držím se) mýho psa, mě a Roudnici, není nic lehčího, než se podívat na výsledky.....Ono hrubé chování zmiňované rozhodčím, o co šlo ? Když už to tu padlo několikrát, napiš o co šlo.... na to si s radostí počkám.
Eva
rocco jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules