|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  13-05-2013, 00:02 | #21 | 
| czuły barbarzyńca Join Date: May 2010 Location: miastowieś S-łomianki 
				 |   | 
|   |   | 
|  13-05-2013, 01:17 | #22 | 
| K-Lee Family |   

Anula, jestem pewna, że licznik się nadpsuł   Wszak w PL dozwolone 140   | 
|   |   | 
|  14-05-2013, 20:50 | #23 | 
| Junior Member Join Date: Jul 2012 Location: Okolice Poznania 
				 |   

My też się, zgłaszamy tzn jako chętni na nocleg (zajęlibyśmy troszkę trawy pod namiot), na wystawę raczej na socjal, bo gdyby P. nie wyrobił się z magisterką a ja z publikacją to nie pozostanie nam nic jak zostać w domu, ciężko wzdychać i zazdrościć   | 
|   |   | 
|  14-05-2013, 21:46 | #24 | |
| Member Join Date: Mar 2011 Location: Świętokrzyskie/Kraków 
				 |   Quote: 
  My też będziemy na wystawie tylko towarzysko   | |
|   |   | 
|  15-05-2013, 21:25 | #25 | 
| Junior Member Join Date: Jul 2012 Location: Okolice Poznania 
				 |   

A my poznamy Creska równie chętnie    | 
|   |   | 
|  16-05-2013, 12:40 | #26 | |
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   Quote: 
  Zapraszamy bardzo!  Zwijaj się z publikacją, zwijaj!   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | |
|   |   | 
|  26-05-2013, 17:22 | #27 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Kraków przedłuzył zgłoszenia jeszcze o 2 dni    
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  26-05-2013, 21:22 | #28 | 
				 |   

A ja chciałabym zapytać mądrzejszych o bardzo błahą sprawę...   Otóż Cresilek nie jest zgłoszony na wystawę, ale zamierzamy się na nią wybrać gościnnie, stąd moje pytanie - jak to jest z wejściem na wystawę z niezgłoszonym psem? Przypomniałam sobie właśnie jaki był niedawno "cyrk" z jakimiś wymyślnymi zaświadczeniami o wściekliźnie, chociażby przy okazji wystawy w Rzeszowie - czy muszę się liczyć z tym, że i w Krakowie moze być taki problem? Do tej pory na wystawie byłam z psem (niezgłoszonym) tylko raz - w Kielcach... i tam wpuścili nas bez ŻADNYCH pytań, a kiedy chcieliśmy pokazać na wejściu książeczkę zdrowia z aktualnymi szczepieniami, to popatrzyli na nas dziwnie i nawet w nią nie spojrzeli   | 
|   |   | 
|  27-05-2013, 17:48 | #29 | |
| ngi dhla Join Date: Aug 2011 Location: małaPolska 
				 |   Quote: 

__________________ Surman suuhun | |
|   |   | 
|  27-05-2013, 18:03 | #30 | 
				 |   

Nam się często zdarzało wchodzić na wystawy z niewystawianym psem. Zawsze nam sprawdzali szczepienie na wściekliznę, ale nigdy tego, czy jesteśmy zgłoszone. Dwa lata temu byliśmy na krakowskiej towarzysko z Lu, bo nie zgłaszaliśmy i nie było problemów, w tamtym roku towarzysko była Gosia z Arniką  i też nie mówiła, żeby były jakieś kłopoty. Do tej pory raz tylko musiałam bardzo prosić, żeby nas wpuścili z niezgłoszonym psem - w Opolu. Generalnie na większości wystaw nie ma problemów, ale książeczkę z aktualnym szczepieniem przeważnie sprawdzają.   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  03-06-2013, 21:33 | #31 | 
				 |   

Tratatatata, jest już rozpiska na wystawy  Skład na sobotę: Psy: Szczeniaczki: BAZYLISZEK Wilk z baśni Młodzież: AKIVARAS AUSTANT KVEPIA PELYNAIS Pośrednia: GRAN MILAGRO AZUL Atropa Bella Donna INSPEKTOR KURT z Lasów Preczowskich Otwarta: AHEN LUPO Braterstwo Wilczaków ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni BERYL BARJA'IL Wilczy Duch Użytkowa: AGAR Vikvel Wolf Champinów: DARK Srdcervac Suczki: Szczeniaczki: BŁYSKOTKA BELLATRIX Wilk z baśni LUCY z Lasów Preczowskich Pośrednia: GRAN ROSA AMIGA Atropa Bella Donna Otwarta: CHASA spod Ďumbiera Champinów: BAGHIRA LUPUS ARDOR CLAIR DE LUNE Srdcerváč I skład na niedzielę: Psy Szczeniaczki: BAZYLISZEK Wilk z baśni Młodzież: AKIVARAS AUSTANT KVEPIA PELYNAIS Pośrednia: GRAN MILAGRO AZUL Atropa Bella Donna INSPEKTOR KURT z Lasów Preczowskich Otwarta: AHEN LUPO Braterstwo Wilczaków ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni BERYL BARJA'IL Wilczy Duch ZACK Eden severu Użytkowa: AGAR Vikvel Wolf Champiponów: BIES Welkoscyrz DARK Srdcervac Suczki Szczeniaczki: BŁYSKOTKA BELLATRIX Wilk z baśni Pośrednia: GRAN ROSA AMIGA Atropa Bella Donna Otwarta: BRAVIEL Wilcza Saga CHASA spod Ďumbiera Championki: BAGHIRA LUPUS ARDOR CLAIR DE LUNE Srdcerváč Po pierwszym dniu wystawy zapraszamy do nas na ognisko i inne radości  Trzymajcie kciuki,żeby wino zdążyło dojrzeć na czas!  Bardzo Was proszę, weźcie ze sobą namioty, śpiwory i co trzeba do spania swojego i psiego, bo mamy mocny poślizg czasowy z remontem I nie wiem, czy zdążymy z podłogami. No i będzie nas trochę, więc na pewno nie zmieścimy się z psami w domu (szczególnie, że będzie kilka dorosłych samców  ) Jeśli ktoś nie lubi namiotu, to jest stodoła i siano dla chętnych, których psy się dogadują  Pogoda zamówiona, więc będzie ładnie i ciepło  Bardzo się cieszymy na Was wszystkich! Szczególnie mały Bazyli   
|   |   | 
|  05-06-2013, 21:14 | #32 | 
| Junior Member |   

I my przybędziemy pod Kraków Rybkowym psiowozem   ! Ale się cieszę! juhu!!  doczekać się nie mogę, zwłaszcza spijania tego młodego wina przy łogniu   | 
|   |   | 
|  06-06-2013, 19:49 | #33 | |
				 |   Quote: 
  wreszcie Bowka poznam     
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | |
|   |   | 
|  06-06-2013, 21:52 | #34 | 
| czuły barbarzyńca Join Date: May 2010 Location: miastowieś S-łomianki 
				 |   

A ja nie wiem, czy dojade, bo ad hoc rozpoczelam studia podyplomowe (uniwersytet 3-go wieku   ) i mozgownica mi sie gotuje od tej mechatroniki  (Poza tym jeszcze sie nie przyznalam Mackowi, ze miesiac temu zglosilam jego psa na wystawe  ) | 
|   |   | 
|  09-06-2013, 14:12 | #35 | 
				 |   

Ania, zostaw przypadkiem otwartego laptopa na stole, z odpowiednią stroną Wolfdoga  Może się Maciek sam dowie zupełnym przypadkiem   Kraków uaktualnił listę wystawową i teraz jest już kompletna.W związku z tym, że nie dam rady edytować, wklejam jeszcze raz całość: Skład na sobotę: Psy: Szczeniaczki: BAZYLISZEK Wilk z baśni Młodzież: AKIVARAS AUSTANT KVEPIA PELYNAIS Pośrednia: GRAN MILAGRO AZUL Atropa Bella Donna INSPEKTOR KURT z Lasów Preczowskich Otwarta: AHEN LUPO Braterstwo Wilczaków ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni BERYL BARJA'IL Wilczy Duch Użytkowa: AGAR Vikvel Wolf Champinów: DARK Srdcervac Crying Wolf GISOTSU Suczki: Szczeniaczki: BŁYSKOTKA BELLATRIX Wilk z baśni LUCY z Lasów Preczowskich Pośrednia: GALA z Oravy GRAN ROSA AMIGA Atropa Bella Donna Otwarta: CHASA spod Ďumbiera Champinów: BAGHIRA LUPUS ARDOR CLAIR DE LUNE Srdcerváč I skład na niedzielę: Psy Szczeniaczki: BAZYLISZEK Wilk z baśni Młodzież: AKIVARAS AUSTANT KVEPIA PELYNAIS Pośrednia: GRAN MILAGRO AZUL Atropa Bella Donna INSPEKTOR KURT z Lasów Preczowskich Otwarta: AHEN LUPO Braterstwo Wilczaków ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni BERYL BARJA'IL Wilczy Duch ZACK Eden severu Użytkowa: AGAR Vikvel Wolf Champiponów: BIES Welkoscyrz DARK Srdcervac Crying Wolf GISOTSU Suczki Szczeniaczki: BŁYSKOTKA BELLATRIX Wilk z baśni Pośrednia: GALA z Oravy GRAN ROSA AMIGA Atropa Bella Donna Otwarta: BRAVIEL Wilcza Saga CHASA spod Ďumbiera Championki: BAGHIRA LUPUS ARDOR CLAIR DE LUNE Srdcerváč 
|   |   | 
|  09-06-2013, 14:33 | #36 | 
| Junior Member Join Date: Aug 2011 Location: Kłodzko/ Ząbkowice Śl. 
				 |   

ojojoj Dark z tatusiem biega.. no to już się boimy! Aga trzymaj dla nas rezerwacje na szklarenkę!   nie możemy się doczekać! 
				__________________ Jagoda, Łukasz i Dark Srdcerváč | 
|   |   | 
|  09-06-2013, 14:41 | #37 | |
				 |   Quote: 
  prognozy pogody mówią, że będzie po 28-30 stopni!  zapowiada się pogodowa powtórka z roku ubiegłego  Muszę dużo lodu namrozić  A w ogrodzie zamontowaliśmy prowizoryczny zewnętrzny prysznic  Może się burym przyda, jesli lubią    
|   |   | 
|  09-06-2013, 15:03 | #38 | |
				 |   Quote: 
  To ja już rozumiem na co Cresilek się tak szykuje zawzięcie...   | |
|   |   | 
|  09-06-2013, 19:45 | #39 | |
				 |   Quote: 
  Nic a nic     
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |