|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  16-01-2013, 19:41 | #41 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2007 Location: Frombork & Sopot 
				 |   | 
|   |   | 
|  16-01-2013, 19:43 | #42 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2007 Location: Frombork & Sopot 
				 |   

Porównanie - Doka i Cassubia Wybór BOB - Urobach i Doka Koniec   | 
|   |   | 
|  16-01-2013, 19:49 | #43 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2011 Location: Trójmiasto 
				 |   

Na fotki nie narzekaj, przynajmniej widac z innej strony wszystkie lobuzy, takze my bardzo dziekujemy   bo nawet nasza lajza ladnie wyszla  Dzieki tez za filmiki, podrzuce tacie, niech poobserwuje swoje biegi skoro ma zostac profesjonalnym handlerem Urobacha   
				__________________ Ja & Urciowaty | 
|   |   | 
|  16-01-2013, 20:44 | #44 | 
| Junior Member |   

Dzięki za filmiki! Teraz wyraźnie widać, kto jak się zaprezentował i co za to dostał   . Myślę, ze Pan sędzia odrobił zadanie domowe i dobrze przygotował się do oceny wilczaków. Widać też, że prawidłowy ruch i budowa były dla niego ważne. Muszę go zapamiętać, może w tym roku na jakiejś wystawie zaprezentuję mu Cayo - wystawową weterankę :-) Byłoby miło, gdyby Cayo poszła w ślady swojej babci Jolly. | 
|   |   | 
|  16-01-2013, 20:47 | #45 | 
| czuły barbarzyńca Join Date: May 2010 Location: miastowieś S-łomianki 
				 |   

Na drugi raz nie kąp Urcia przed wystawą,  bo jestem pewna, że mialby wiecej kryzy bez tej kąpieli   . A poza tym Smrodziach to Smrodziach, po co ma pachnieć szamponem??? Fajnie jest pooglądać filmiki, na nich widac lepiej, co i jak   | 
|   |   | 
|  16-01-2013, 21:03 | #46 | |
				 |   Quote: 
  poza tym to milo ze sedzia docenil Smrodziacha w jego lichej szacie, no bo co bedzie jak mu wroci normalna siersc   
				__________________ Ja & Urciowaty | |
|   |   | 
|  17-01-2013, 11:33 | #47 | 
| Wilkokłak Join Date: Aug 2008 Location: Katowice 
				 |   

Super relacja! Wręcz... profesjonalna powiedziałabym.    | 
|   |   | 
|  17-01-2013, 11:47 | #48 | 
| Senior Member Join Date: Nov 2006 Location: Sopot 
				 |   

Revii - like it!!!!

__________________ IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 | 
|   |   | 
|  17-01-2013, 21:16 | #49 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   

Revii pokłony wielkie za tą relację!!!! - profesjonalna bardzo.  Mamy statykę, mamy ruch z boku, ruch po prostej. Wszystko widać jak na dłoni  P.S. Po tej relacji kocham bardzo Pamirka♥ avgrunn - jeśli nie wystawiasz jak tatuś, to już nie wystawiaj hłehłe. Urcio czuł się przy nim pewnie i jak dla mnie świetny występ  - gratulacje!!!! | 
|   |   | 
|  17-01-2013, 21:51 | #50 | |
				 |   Quote: 
 Ja sie zajme wystawianiem Lolka, a bieganie z jamnikiem to mily spacerek w porownaniu do biegania z wilczakiem   
				__________________ Ja & Urciowaty | |
|   |   | 
|  17-01-2013, 22:09 | #51 | |
| czuły barbarzyńca Join Date: May 2010 Location: miastowieś S-łomianki 
				 |   

Peri, jego siostrzyczka, to klonik brata (albo na odwrót) - tez taka ryża ofutrzona dziewczyna, a jaka zabawowa (przynajmniej na razie   ) Żeby tak sie chciala z niektórymi podzielić futrem...  Quote: 
  A tu - handler sila spokoju - moze to spowoduje dobra passę dla Urcia w najblizszym sezonie wystawowym.  Z calego serca Wam tego życzę! | |
|   |   | 
|  01-02-2013, 15:55 | #52 | 
| Junior Member Join Date: Jul 2012 Location: Gdynia 
				 |   

Bardzo Dziekujemy za przepiekna relacje z wystawy   i zdjecia i filmy i pochwaly i spotkanie wszuystkich   Bardzo przepraszamy ze dopiero teraz piszemy ale mielismy kilka problemow i zdrowotnych z naszym 2 psem cane jak i prywatnych ale wszystko kuz na tfu tfu dobrej drodze   Caluje wszystkich i pozdrawiam   Asia i Pamir oraz Furio ( Cane ) 
				__________________ " ... I w ten sposób Pies stał się aniołem, który przybrał skórę zwierzęcia i trafił na ziemię, aby uczyć Człowieka miłości, wierności i przyjaźni, ale także przemijania. Nauczyć, że jest TU i TERAZ, ale także TAM i POTEM... " | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |