![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zapraszam wszystkich chetnych na dogtrekking!
TERMINARZ ZAWODÓW NA 2012 ROK: 19 luty Trzy Rzeki 14 kwiecień Gdańsk Oliwa 26 maj Gdynia Wielki Kack 10 czerwiec Góry Świętokrzyskie, zawody połączone z obozem dogtrekkingowym. Więcej informacji na stronie www.psiok.pl/obozy 7 lipiec Warlubie 18 sierpień Żarnowiec 6 październik Zbychowo 8 grudnia edycja Mikołajkowa -czekamy na wasze propozycje Wiecej informacji mozna znalesc na stronie: http://www.pomorskidogtrekking.pl/ My sie wybieramy 19 lutego na trase 10 km ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
Gdansk Oliwa mnie interesuje
![]() Chyba ze na cos jeszcze, jesli bylaby wieksza ekipa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pomorski Puchar Dogtrekkingu - ogólne zasady.
3 warianty tras: - LONG - dla wytrwałych piechurów, to dystans ok.50 km, - MID - dla każdego, to dystans ok. 25 km, - FITNESS - dla niedowiarków, to dystans ok. 10 km. Kategorie: indywidualna rodzinna drużynowa co wiecej to nie wiem,pewnie na biezaco beda informacje wrzucac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Mnie by styklo 10 km
![]() ![]() Czyli wiadomej trasy oliwskiej nie ma jeszcze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
chyba mape z trasa to sie dostaje dopiero na starcie ? ja niestety w innych terminachj mam studia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
szkoda, że wiek psa określony na min. 12 m-cy... musimy jeszcze trochę poczekać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Trzy Rzeki są obok Przodkowa więc nie daleko
![]() Ja Białci już powiedziałem...jest zajarana jak dzwonek i się doczekać nie może ![]() Dziś rano PRZY TEMP -20 odbył się 1 trening lecz na rowerku ![]() ![]() ![]() Zapisujcie się..
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
"Z radością informujemy, iż Pomorski Puchar w Dogtrekkingu dołączył do Polskiej Ligii Dog Trekkingu a to oznacza, że poza pomorską klasyfikacją mamy również klasyfikację w lidze, wspólne zawody, dodatkowe puchary i nagrody! Rozbudowany kalendarz zawodów na www.pomorskidogtrekking.pl oraz www.dogtrekking.org.pl"
Troche zdjec z Trzech Rzek: https://picasaweb.google.com/1101208...eat=directlink pogoda byla kiepska, ale nie zrazila dogtrekkingowcow ![]() Niektore daty sie zmienily,wiec uaktualnione dane na stronie. Mozliwe,ze my sie wybierzemy z Urukiem 27 maja na trase Wielko-kackowa na trase 25km. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|