|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Znali jsme Mášu (Léňu) dřív, než kdokoli jiný. Věděli jsme o ní
dřív, než přišla na svět. A když na něj přišla, byli jsme u toho. Přihlíželi jsme jejím prvním vratkým krokům, rozpačitosti ze sněhu i radosti z velké Léni, se kterou se spřátelila tak rychle, jako by odjakživa byla její spřízněnou duší. A teď… bychom měli napsat něco moudrého, utěšujícího. Ale nejde to. Došla slova. Snad až naše „holky“ zavyjí, přidáme se v hloubi srdce k nim a vypláčeme náš smutek, který je pro vás, Léňo, mnohonásobně hlubší. Bylo nám ctí, že jste si Mašké vzali právě od nás. Jsme s vámi i dnes a budeme i nadále, cítíme s vámi; ten šrám zůstane i v našich duších. Napořád. Malá (Léňo) Mašké, pozdravuj všechny, kteří žijí dál v našich srdcích, ale dávno vyjí ve stínu duhy. A počkej tam na nás! Waawanyanka
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Tak to je teda opravdu moc smutné!!!!!!
![]() A jednu fotku od Terky Alissea za všechny (ve vkládání fotek nejsem expert, tak radši i odkaz: http://alissea.rajce.idnes.cz/stenat.../#IMG_3501.JPG ) Tolik jsem vám přála abyste s těma holkama v šedých kožíškách měli už konečně štěstí a už to skoro i vypadalo.. todle nikdo nečekal! Last edited by Janiz; 24-02-2012 at 11:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj Dragonovci ,
..... velcí bohové bdí nad našimi životy .... ..... sledují všechny naše kroky a činy ..... ..... byly jste pro Maší otcem a matkou .... ..... kamarádkou a kamarádem .... ..... za to vše Vám od ní patří dík ..... ..... nebudte smutní , není daleko .... ..... je jen na druhém břehu řeky života .... ..... prohání se tam ve své neobyčejně štěněcí střeštěnosti se svým tátou Atewou, dědou Shargoo, kámoškou Besinkou a jinými šediváky.... ..... určitě je na Vás pyšná , dělejte vše co jste dělaly dosud ..... ..... bolest přebolí, přeji Vám oběma aby to bylo brzy. Díky za to , že jsme jí mohly poznat. Je prostě úžasná, nesmrtelná , chybí mi ... .... opatrujte sebe a zbytek smečky ..... .... S láskou a úctou Wattannay Hónehe .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rakša
|
![]() ![]() Takhle si ji budeme pamatovat... Čertíci |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
No, tohle je celá ona s tím svým věčně štěněcím kukučem. Akorát když jsem říkala, že jí ten štěněcí pršák vydrží do smrti, nemyslela jsem to takhle.
Dneska ráno jsme jako vždy čekali její budíčkovou litanii a ono nic. Bude trvat dlouho, než si zvyknem. Díky všem za účast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Já nevím komu jsme co udělali nebo kdo se na nás pro co zlobí...
Včera jsme přišli o Heidi, srazilo ji auto. Byla na světě pouhých sedm měsíců a s námi necelé čtyři, přesto brzy zapadla do smečky a zůstala po ní zase hrozná díra. Ach jo. Kdo jste ji za tu krátkou dobu poznal, věnujte jí chvilku v myšlenkách. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() To snad není pravda, taky si kolikrát říkám komu jsme co udělali, ale u Vás to teda platí dvojnásob .... nemám slov. Leni držte se !! Moc mě to mrzí. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Lenko, držte se, je mi to líto...
|
![]() |
![]() |
![]() |