|   |   | 
| 
 | |||||||
| Videos & photo stories Foto i video blogi.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  06-12-2005, 23:32 | #1 | 
| VIP Member |  Pomysly Cheitana i Gigi na karnawał 

W blogu opisalam i pokazalam co moje madre pieski wymyslily na zblizajacy sie karnawal..... Zajawka:  A tu pelna wersja :POMYSLY NA ZBLIZAJACY SIE KARNAWAL | 
|   |   | 
|  07-12-2005, 00:36 | #2 | 
| VIP Member |   

No nie    Przemek tak wytrwale stukal Cheya po glowce w nadzieji, ze wyrosnie z niego super-dog, albo chociaz doskonaly pies uzytkowy...a tu: mamy projektanta mody.  Tylko gdzie popelnilismy blad? Za duzo sciskania i glaskania w wieku szczeniecym?   
				__________________ | 
|   |   | 
|  07-12-2005, 09:29 | #3 | 
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |   

Co za szyk, co za styl!  :smile-l  :smile-l     | 
|   |   | 
|  07-12-2005, 09:37 | #4 | 
| VIP Member |   

Prawda jaki zdolny i kreatywny? Arkadius przy nim wysiada     Musze pomyslec czy daloby sie na tym zarobic  ? I tak sobie mysle ze bez tego pukania w glowke nie zostalyby pobudzone te "artystyczne" rejony mozgu   | 
|   |   | 
|  07-12-2005, 22:10 | #5 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2005 Location: Olsztyn 
				 |   

po prostu był pukany nie w te miejsca co trzeba   trzeba było w płat czołowy. Chociaż nie wiem o co chodzi psów użytkowych i "wybitnych" jest dużo ,a projektantów mody hę?   | 
|   |   | 
|  07-12-2005, 22:42 | #6 | ||
| VIP Member |   Quote: 
 A wiesz ze to jest mysl? Sprobuje zlozyc reklamacje ( wszystkie poprzednie zostaly odrzucone  ) Quote: 
   Ide opracowac metke " Made by Cheitan" ( z podpisem "very limited edition" )   | ||
|   |   | 
|  07-12-2005, 22:55 | #7 | |
| VIP Member |   Quote: 

__________________ | |
|   |   | 
|  07-12-2005, 22:58 | #8 | 
| VIP Member |   

OJ Margo, musisz zdradzac od razu wszystkie tajemnice??   To miala byc nazwa specjalnej kolekcji...... WLasnei uwalilas mi akcje promocyjna   | 
|   |   | 
|  11-12-2005, 13:06 | #9 | |
| VIP Member |   Quote: 
  Ale znam pomyslowosc Cheya i nawet jesli nazwa jest juz znana, to i tak kolekcja wszystkich powali na nogi...   
				__________________ | |
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |