|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  03-07-2011, 22:36 | #21 | 
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   

Moja pierwsza próba większego wyrwania się od pieluch, karmienia, pieluch karmienia niestety nie za bardzo się udała... Ale Aszczu dostała doskonałą, choć poza klasyfikacją. No i gratulacje dla wszystkich   
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | 
|   |   | 
|  03-07-2011, 22:46 | #22 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2011 Location: Brzeg 
				 |   

Fajnie że Was oceniła qrcze spóźniliście się dosłownie pare minut ;( chlip chlip i szkoda że poza klasyfikacją   Gratuluje zwycięzcą i mniej zwycięzkim również gratuluje  My standardowo na naszej ulubionej pozycji =] Wystawa super słonko ciut za mocno prażyło przydałaby się jakaś choćby chmurka na niebie, ale ogólnie fajnie było. Tak prażyło i tak się spociłem że dosłownie caaały mokry byłem, hmm tylko słyszałem że psy się nie pocą (prócz niewielkich obszarów) a tu taka niespodzianka   A poważniej pogoda całeim iście wakacyjna  ringi troszkę małe i choć Lunek jeszcze mały (:P) jest ciężko było jakoś się dobrze rozpędzić na tym ringu =] Ale co powiem to powiem, jeszcze chyba nigdy nie przydazyło mi się moknąć (dobrowolnie :P) w tak doborowym towarzystwie  Pozdrawiam serdecznie   
				__________________ Anyż Lunar Wilk z Baśni | 
|   |   | 
|  03-07-2011, 23:16 | #23 | |
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   Quote: 
  Ja skupiałam się na podziwianiu tego maleństwa co było zawinięte szczelnie pod kurtką taty  ) | |
|   |   | 
|  04-07-2011, 07:59 | #24 | |
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Gratulujemy, dziękujemy i pozdrawiamy  Dawno tak nie zmarzłam w miłym towarzystwie   Quote: 
   Chciałam bardzo podziękować Olce, która chociaż (póki co  ) nie ma jeszcze wilczaka,ale wolfdoga czasem czytuje, za przygarnięcie nas i psów, wysuszenie, nakarmienie i w ogóle wszytko  A za rok poproszę w Ustroniu taką pogodę jak w roku ubiegłym   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | |
|   |   | 
|  04-07-2011, 08:49 | #25 | |
				 |   Quote: 
  Szkoda tylko, że nasz kot nie jest entuzjastką wycieczek  O tak, tak, tak! I spacer w Wiśle! Choć pewno suczyska będzie trzeba ostro pilnować   
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | |
|   |   | 
|  04-07-2011, 09:52 | #26 | 
| K-Lee Family |   

Gratulacje wszystkim!!!!  Tak to jest, że najłatwiej się spóźnić na najbliższe sobie wystawy... Ale mam nadzieję, kolejna przed Wami Trunksia  Lunka!!!!!!! Znowu BOB???? Szalejesz   | 
|   |   | 
|  04-07-2011, 16:08 | #27 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   

A coooo?????? Przecież wiadomo, że panna naj, naj i z każdej wystawy przywieźć coś musi - hehe. Będzie miala najwięcej BOBków ze wszystkich csv  Dziewczyny dzielnie pracują na ZW Świata (kciukam mocno!!!) Gratulacje dla Wszystkich - jesteście mocni, w taką pogodę...... | 
|   |   | 
|  04-07-2011, 21:13 | #28 | ||
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   Quote: 
    Każda się zajmie kotem "koleżanki"    Quote: 
       GRABA! Proszę się z nas nie naśmiewać wredna ty babo  Dość się stresuję powagą sytuacji bo my to tacy "wsiowi" jesteśmy a nie paryscy, że hej!  Za to Lu nic się nie przejmuje, słyszała,że w tym sezonie w Paryżu nosi się na lato bardzo skąpe wdzianka, to spektakularnie zrzuciła wszytko co się dało  Wilczak potrafi  Edit: A czy ktoś z Was może wysłał wyniki do bazy Wolfdoga? Tak pytam, żeby nie dublować i nie robić bałaganu. 
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 04-07-2011 at 21:15. | ||
|   |   | 
|  04-07-2011, 23:17 | #29 | 
| Member |   

Bardzo cieszymy się z wystawowego debiutu Eskela-Tarsa . Przystojny z niego młodzian  Pogoda była "pod psem" i najwyraźniej krople deszczu zalewały Tarsikowi jego bursztynowe oczęta  , więc tym bardziej podziwiam, że po omacku - tylko na niuch tak ładnie sobie w ringu pobiegał  Gratulacje dla wszystkich NIEPRZEMAKALNYCH    | 
|   |   | 
|  05-07-2011, 07:03 | #30 | |
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   Quote: 
  I tak żeby Luuuu dogoniła Chantalkę, to by musiała jak ona od lutego linieć, a Luuu dopiero zaczęła zatem - szansa jest spora!!!!! Głowa do góry - pewnie więcej ludzi Wam będzie kciukać  !!! | |
|   |   | 
|  05-07-2011, 09:28 | #31 | |
				 |   Quote: 

__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | |
|   |   | 
|  05-07-2011, 09:51 | #32 | |
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   Quote: 
  więc i nawet moja Czakram nie zdołała się zmieścić w czasie kadrowania   | |
|   |   | 
|  05-07-2011, 13:54 | #33 | |