|   |   | 
| 
 | |||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  05-04-2011, 20:35 | #141 | 
| Spiderwolf Join Date: Oct 2010 Location: Jasienica 
				 |   

Hejka,czy kolega dostałjuż przelew na konto???? Pozdro. Spiderka
		 | 
|   |   | 
|  05-04-2011, 20:47 | #142 | 
| Kawał ch*ja |   

Tak, dzisiaj rano przeszly   cos mi sie z mailem posypalo i nie wiem czy wszystkie wiadomosci doszly, do Ciebie na pewno wysylalem potwierdzenie... No w kazdym razie wszystko ok   
				__________________ Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. | 
|   |   | 
|  05-04-2011, 21:36 | #143 | 
| Ardal Conall |   

Czy jeszcze można zamówić koszulindę? Bo dawno tu nie wchodziłem, a teraz proszę-czytam i mam. Daj znać czy jest opcja zamówienia jeszcze jak największej czarnej   i jaka to jest ta największa  pozdro 
				__________________ Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie. | 
|   |   | 
|  05-04-2011, 21:37 | #144 | 
| Kawał ch*ja |   

Jeszcze jest mozliwosc   Prosze o maila na [email protected] z zamowionkiem, a ja jeszcze dzisiaj podesle wszystkie niezbedne dane  Pozdrawiam   
				__________________ Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. | 
|   |   | 
|  07-04-2011, 08:20 | #145 | 
| Kawał ch*ja |   

Do jutra czekam na wplaty oraz ewentualne ostatnie zamowienia! Jest jeszcze kilka osob, ktore sa chetne na koszulki, jednak nie dostalem zadnego potwierdzenia na maila czy priv, prosze o jak najszybsze maile potwierdzajace badz anulujace zamowienie! Pozdrawiam   
|   |   | 
|  07-04-2011, 10:50 | #146 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Chorzów 
				 |   

Ja pieniążki będę miała jutro i od razu pobiegnę z nimi na pocztę    
				__________________ ''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' | 
|   |   | 
|  07-04-2011, 12:41 | #147 | 
| Kawał ch*ja |   

Czyli Twoj przelew dojdzie nieco pozniej... ok, zanotuje   Napisz mi tylko jaka forma odbioru w mailu i wszystko bedzie dobrze   
|   |   | 
|  07-04-2011, 20:54 | #148 | |
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   Quote: 
  Ja raz zrobiłam taki błąd i wyłączyli mi kablówkę, bo tyle szedł przelew.... 
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | |
|   |   | 
|  08-04-2011, 16:09 | #149 | 
| Kawał ch*ja |   

Wlasnie zrobilem przelew do drukarni - wszystkim zapominalskim przypominam, ze czekam na przelewy od nich   kto zamawial, a z jakichs dziwnych i blizej nieokreslonych powodow nie dostal maila z numerem konta i kwota do zaplaty - czekam na privy   
|   |   | 
|  19-04-2011, 23:03 | #150 | 
| Kawał ch*ja |   

Przepraszam wszystkich, że tak długo to trwa, ale były małe problemy z drukarnią, jakieś kontrole czy cuś... W każdym razie do piątku powinienem już mieć wszystko u siebie, po świętach wszystko powysyłam i do końca miesiąca powinni wszyscy dostać :-) Jeszcze raz przepraszam, że tak długo to trwa   
|   |   | 
|  20-04-2011, 10:35 | #151 | 
| Member Join Date: Feb 2008 Location: Stargard 
				 |   

Na majówkę będą?
		 | 
|   |   | 
|  20-04-2011, 10:35 | #152 | 
| Kawał ch*ja |   

na 100% :-)

|   |   | 
|  23-04-2011, 09:30 | #153 | 
| Kawał ch*ja |   

Koszulki przed chwileczką wylądowały u mnie... Muszę stwierdzić, że... Wypadły lepiej niż się spodziewałem :-)))) Zabieram się dziś do opisywania adresów etc, a zaraz po świętach wysyłam :-) 
|   |   | 
|  23-04-2011, 10:50 | #154 | 
| Kawał ch*ja |   

i jeszcze jedna BARDZO wazna rzecz - nie wszyscy napisali mi adresy, na ktore koszulki mam wyslac... a do duchow wysylac nie bede :-) tylko tym razem prosze pisac mi adresu TU, szybciej sie sprawdzi i szybciej sie wysle :-) Pozdrawiam :-)

|   |   | 
|  23-04-2011, 15:08 | #155 | 
				 |   

Ja chyba chciałam zostać ''duszkiem''   ale nie jestem pewna. Chorzów 41-500, ul.Różana 4/25   
|   |   | 
|  23-04-2011, 17:24 | #156 | 
| Kawał ch*ja |   

Tu = priv do mnie    
|   |   | 
|  23-04-2011, 18:05 | #157 | 
| Junior Member Join Date: Jun 2010 Location: Lublin 
				 |   

Oj tam, przynajmniej wiem gdzie "dorwać" Baldurka   )))))) 
				__________________ Pierwszy cios musi być mocny... zaoszczędzi ci to wielu następnych.   | 
|   |   | 
|  23-04-2011, 19:07 | #158 | 
				 |   

Parę razy miałam problem z privem na wolfdogu, zdarzyło się nawet że dostałam w kwietniu wiadomość wysłaną miesiąc wcześniej itp.   Nie przeszkadza mi, że ktoś pozna mój adres, szczególnie że i tak zawszę podają adresy uczestników w katalogach wystawowych   
|   |   | 
|  23-04-2011, 19:10 | #159 | |
				 |   Quote: 
   Trzeba się w końcu gdzieś spotkać   
				__________________ ''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' | |
|   |   | 
|  24-04-2011, 12:56 | #160 | 
| Junior Member Join Date: Jun 2010 Location: Lublin 
				 |   
				__________________ Pierwszy cios musi być mocny... zaoszczędzi ci to wielu następnych.   | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |