![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
no prosze, wilczakowe spotkanie i to prawie pod nosem.
Szkoda że nam nie udało się wpaść. ![]() pozdrawiam Puma z Cadettką. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() PS. Puma jak masz zdjęcia z tego przygodnego spotkania, to prześlij mi na priva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
No cóż, troche tak jakby urosła
![]() Co do spotkania, to my praktycznie jesteśmy do dyspozycji od pon. do czwartku. Od rana do nocy. W piątek i weekendy najczęściej niestety jesteśmy poza Gda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Spotykamy się jakoś w weekend?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Chętnie! mi pasuje cała sobota albo niedziela po 15:00. a co myslicie zeby wybrac sie do lasów sopockich, tam w górę ul.Reja. w weekend moze byc wiecej ludzi, ale to wszedzie i tego sie nie uniknie ale zawsze mozna sie zagłebic gdzies w las i powinno byc w miarę spkojnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Choć w sob, i ndz: szkolenie i zdjęcia ale ... moze ...... z 1-2h uda sie uszczknąc ![]() Umawiajcie sie jak wam pasuje a ja postaram sie dostosować.
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
kurka, szkolenie! zobaczę jak noga i moze wybiorę sie w sobote z Tobą!ale to i tak koło 13 moglibysmy sie spotkac na spacerze? ja w niedziele na 12:30 idę na szkolenie do Dogtora, wiec mysle ze 15:00 dałabym radę dołaczyć w razie czego, zwlaszcza ze mamy szkolenie w Sopocie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|