|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Galicyjski Wilk
|
Dorwałam komputer
Strasznie cieszę się ze spotkania z moimi "małymi" szczeniaczkami...super dziewczyny. C.K. Poszalała malutka, ale to chyba zasługa Bogumiła który z Waderą się nie rozstaje nawet na chwile Reszta panienek tez niczego sobie , tylko właściciele strasznie zestresowani, mam nadzieję że nie będą brali przykładu ze mnie, ja przed każdym wyjściem na ring mam stan przedzawałowy Bidon wykazał brak współpracy Ewa, wczoraj chyba był Wasz dzień, Gratulacje! Na spacerze, po wystawie, było mroźno ale rewelacyjnie!! Widać że wszystkie C'iekawskie wpadły Sajgonowi w oko, świetny pies, ma rewelacyjny kontakt z Bożeną. Mam masę zdjęć, muszę je jeszcze tylko pozmniejszać, ale chyba prawdziwy wysyp zdjęć będzie jak Ssmok wróci do domu |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Member
|
Serdecznie gratulujemy wszystkim szczególnie tym co pierwszy raz. No i czekamy na zdjęcia
|
|
|
#24 |
|
K-Lee Family
|
Gratulacje
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Spiderwolf
|
Hejka,było cudnie!!! Serce waliło z siłą młota pneumatycznego, suka stresa miała słysząc głośniki ale udało się...wyszła na ring.Pierwsze "koty za płoty"!!! Jesteśmy zadowoleni Czakram wymiziana ,ukochana.Będziem ćwicztć i próbować dalej ringowych szcześć!Na razie wystawy uczą nas i sucz.GRATULACJE dla wszystkich!!! Spacer i spotkanie -bezcenne!!! Dziękuję za wsparcie Galicji i Sssmoczycy i wszystkim. Spiderka
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Nasz Super Duper Łysy Sajgon-Vigo
Jeszcze raz gratulacje dla Najlepszego Juniora ![]() ![]() ![]() ![]() "Male" Bru ![]() I siostry C - bardzo dziekuje fotografowi Zira, Czakram i Bruxa ![]() Zira, Czakram i Bruxa ![]() Bruxa i Wadera ![]() Bruxa, Wadera i Zira ![]() P.S. Powiedzcie mi lepiej, gdzie ja mam dodac 170 zdjec ze spaceru |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
#28 |
|
Junior Member
|
Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich
Galicyjskie siostry rzeczywiście wpadły Sajgonowi w oko (a nawet w oba PS W wynikach mała nieścisłość - Sajgon - doskonała, Zwycięstwo Młodzieży, natomiast tytułu Najlepszy Junior na karcie oceny odznaczonego nie mamy więc chyba się nie należy |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Tytul Najlepszy Junior jest automatyczny jesli nie bylo suk w mlodziezy.
Tak mi sie przynajmniej zawsze wydawalo. Ale nie jestem specem od wystaw |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Junior Member
|
Ja właśnie też niezorientowana
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
K-Lee Family
|
Wydaje mi się, że nie jest automatyczny niestety...
Sprawdziłam w regulaminie, ale nie znalazłam ani potwierdzenia, że jest z automatu, ani braku potwierdzenia. Następnym razem po ocenie, sprawdzajcie karty i śmigać do sędziego w razie wątpliwości... sekretarze często "zapomną" wpisać coś, co czasem może być ważne Last edited by Gia; 23-02-2011 at 00:35. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
VIP Member
|
Sędzia nie musi dać tego tytułu, nawet jeśli jest dwóch zwycięzców w młodzieży (i suka i pies). W takim przypadku może oba psy wysłać na finały, albo zwyczajnie pozostawić je bez tytułu Najlepszego Juniora. Na szczęście do Młodzieżowego Championatu liczy się Zwycięzca Młodzieży w klasie, więc czy z tytułem, czy bez-potrzebne punkty (i to te "duże") macie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Hmmm.. dobrze wiedziec.
Czlowiek uczy sie cale zycie. W kazdym razie gratulacje za wygrana i tak sie naleza |
|
|
|
|
|
#34 |
|
K-Lee Family
|
Jak najbardziej
Ten "potrzebny" tytuł macie i to duży, więc teraz warto się sprężyć na skończenie Mł. Ch. Pl. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
'Wilk z baśni' :)
|
Gratulacje dla zwycięzców no i dla tych , którzy pierwszy raz się pokazywali
![]() ![]()
|