![]() |
![]() |
|
Googlemap ME | Registreer | FAQ | Ledenlijst | Kalender | Zoeken | Berichten van vandaag | Markeer forums als gelezen |
_Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti... |
![]() |
|
Discussietools | Weergave |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Napadlo mě to samé, už jsem viděla čip u kořene ocasu. Navíc- kdyby byla aspoň kvalitnější fotečka, minimálně chovatelé by si svoje štěňata poznali. Takhle mi připomíná jednoho mojeho pejska, ale zatím mi majitel nebere telefon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
nezkusíš tam s tímhle zavolat? jestli by se mrkli až ke koženu ocasu? tohle mě nenapadlo, s cestováním čipu zkušenosti nemám.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ja teda nepochopim,ze nekdo necha uvazanyho psa schvalne,aby se ho zbavil. Mozna,ze byla mestska policie prilis angazovana a sbalili ho driv nez si pro nej majitel prisel {zdravim Adriana}
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
no pokud mi to doktorka dovolí, ráda bych se tam zašla podívat, ale pokud je bez PP tak mjitele nebo " chovatele" nenajdem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Not so Junior Member
|
![]()
Setkala jsem se i s tím, že čip po špatné aplikaci vypadl z ranky, v podstatě vyjel ven s aplikační jehlou. Dovezla jsem si takhle Dixinku, čip nikde.
Takže pokud by některý z chovatelů měl pocit, že podle vzhledu je to jeho odchov... Nechávám svá štěňata po aplikaci ještě znovu zkontrolovat za pár minut, to už je ranka bezpečně zavřená a čip nemůže ven.
In wildness is the preservation of the world... So seek the wolf in thyself www.wolfdog.name Laatst gewijzigd door Dayen; 1 January 2011 om 15:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Stalo se nám to samé. Po čipování jsem muchlovala štěně a čip jsem našla v srsti u ranky. Takže od té doby si to doktor pamatuje, po zasunutí čipu podrží ranku mezi prsty a pak se ještě prohrabe srstí až k vpichu a koukáme. Když načipujeme všechny, tak ještě jednou "přečteme" čísla. Jinak "čtu" i při předání štěněte novému majiteli- pro jistotu a kontrolu,aby i majitel viděl, že štěně má čip a jaké číslo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Tak tyhle 2 výše popsané zkušenosti jsou pro mně trochu překvapením
![]() Ale jak vidím, tak to, na co jsem zvyklá, asi u všech vetů zas tak standardní bohužel není... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
KCHČSV vlastní dvě čtečky čipů - myslím že poměrně kvalitní pořízené za nemálo peněz. Jednu má k dispozici česká pobočka a jednu moravská. Tu "českou" má myslím u sebe Hanka Křížová - není někdo z okolí, kdo by si mohl od Hanky čtečku půjčit (což je možné proti podpisu) a zajet tam s ní psa "objet"? Nebo příp. kdyby měla Hanka sama cestu do Prahy... i klubovou čtečkou jsme na některých psech čip vyloženě hledali a opravdu byl někdy jinde než "na krku vlevo"... kdyby ten pejsan čip měl, nebude snad takový problém ho dohledat (pokud by to byl pes s PP narozený po 1. 1. 2007, tak nám to na plemence řeknou prakticky obratem). Nevím jak jinak tomu pejsanovi zkusit pomoct.
Karel |
![]() |
![]() |