|  05-11-2010, 20:15 | #1 | 
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |  Polskie bezrobocie ;) 

W Polsce jest jak jest i zostałam bezrobotną. Na szczęście nie jestem w tym jedyna:  Beata od Aszczura2 współdzieli mój los (co prawda jest tylko na rzekomym bezrobociu bo na L4 ale zawsze coś   ). I tak jak wszyscy musieli siedzieć w pracy i męczyć się przed weekendem my mogłyśmy uderzyć do puściutkiego parku WPKiW w Katowicach  Oczywiście z sucyskami   Psie hybrydy:  Oczko:  Aszczur2 w jeszcze czytej "sukience":  Dwa Aszczury:  Aszczur2 próbowała wytarzać się w kamieniu:  A mój Aszczur wybrał padlinkę zmieszaną z błotkiem:  Trochę wody dla ochłody:  W okolicy Chorzowskiego zoo widziano wilki:     Wodopój:    Wojna o patyka:  Aszczury paszczury mimo ostrzejszych wymian zdań dalej się lubią:   Aszczur1:    Aszczur2 (już w brudnej "sukience"):   I tak doszłyśmy z Beatą do wniosku, że fajnie jest być bezrobotnym  Niespiesząc się, nie patrząc na zegarek chodziłyśmy bez celu dobre parę godzin a suczyska szczęśliwe  Dziękujemy za uwagę   
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND Last edited by Witek; 05-11-2010 at 20:29. | 
|   |   | 
|  05-11-2010, 20:41 | #2 | 
| Wilcza Saga Join Date: Jul 2007 Location: Częstochowa/Rzeszów 
				 |   

Dziękuję za nową dostawę fotek Aszczury2, nieźle sucza wyrosła... Czy ona przerosła Waszą Aszczurę? A tarzania w kamieniu wręcz nie da się skomentować...   Pozazdrościć bezrobocia... i spaceru z wilczymi  Dobrze, że się Aszczury dogadały. Aż mi Resława szkoda, z nimi to by sobie pobiegał, nie to co z Corą. Ona na spacerach jest zbyt pochłonięta przeszukiwaniem terenu i znaczeniem go. Z łapką w górze, rzecz jasna.   | 
|   |   | 
|  05-11-2010, 20:46 | #3 | 
				 |   

Właśnie się dziś zastanawiałyśmy z Beatą która jest wyższa, ale chyba są podobnego wzrostu, może ciutkę wyższa jest Astri. A Resław by sobie dziś nie pobiegał- Aszczu dalej cieknie (dlatego Mumka z nami nie było). A sikanie na trzech łapach to norma   Mini podniesienie łapki:   
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND Last edited by Witek; 05-11-2010 at 20:51. | 
|   |   | 
|  05-11-2010, 20:53 | #4 | 
| Wilcza Saga Join Date: Jul 2007 Location: Częstochowa/Rzeszów 
				 |   

... No to by Resław nie pobiegał faktycznie.    | 
|   |   | 
|  06-11-2010, 07:59 | #5 | 
| wilczakowa mamuśka ;) |   

Siostra pięknie się prezentuje   Mogłyby się dziefcynki w końcu spotkać  ! Ciekawe, jakby Radośka zareagowała na Astrunie... Obawiam się, że niestety nienajlepiej   
				__________________ Munia - Munia z rodu Potworas   | 
|   |   | 
|  06-11-2010, 09:29 | #6 | |
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   Quote: 
  Ale z drugiej strony..... może w tych spotkaniach znajdziecie jakiś pomysł na wspólny biznes   | |
|   |   | 
|  06-11-2010, 09:56 | #7 | |
| Junior Member Join Date: Apr 2009 Location: Katowice 
				 |   Quote: 
 Tiaa... a ja zaczynam rozumieć dlaczego moi bezrobotni petenci bronia sie przed podjeciem pracy jak lwy  Praca nie czyni wolnym proszę panstwa  Aszczury paszczury ustaliły hierarchie w stadku. Aszczur2 zaczęła najpierw polemizować, ale szybko zrozumiała kto jest starszy i ważniejszy. Całe szczęście, że podczas ostatniej wizyty u mamuni Cory nauczyła się na czym polega uległość wobec starszych     Aszczury podjęły współprace patykową:  Po wytarzaniu się w padlince sycyska poddały sie kapieli w stawiku i zapach scierwa ustąpił ekologicznemu zapachowi błota. 
				__________________ http://mumekiaszczurka.fotolog.pl/ | |
|   |   | 
|  22-12-2010, 20:08 | #8 | 
				 |   

W końcu podpięłam laptopa do szybszego internetu i nadrabiam zaległości zdjęciowe   Psie hybrydy   Smakowy śnieg:        
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |