|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#141 | |
|
Wilczasty : Foto
|
Quote:
Sorry Massimo but the link does not work.
|
|
|
|
#142 |
|
Junior Member
|
Przyjemność po mojej stronie. Wilczak na rękawie wrażenie bezcenne.
|
|
|
#143 | |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Quote:
![]() Zwlaszcza mina pozoranta (Nie mialam lustra, zeby spojrzec na swoja, a musiala byc niezla.) ------------------------------------------------------------------------- My wrocilismy dopiero wczoraj w nocy Bylo super - pomimo zmiennej pogody. Szkoda, ze nie wszystkim udalo sie dojechac... Zwlaszcza synkowi. Fotki beda moze wieczorkiem, jak ogarne dom, bo zarosl w czasie naszej nieobecnosci Dzieki wszystkim za mile spotkanie, godziny rozmow i spacerow. No i rodzinie Peronow za organizacje, miejsce do spania Czekam na kolejne spotkanie za rok. Tym razem nie zapomnimy naszego regionalnego piwa
|
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Senior Member
|
Sorry, sorry, i accidently saved the album as private.
I made it public now and the links work!
|
|
|
#145 |
|
Junior Member
|
Dziękuję wszystkim za wspaniały czas! Szczególnie rodzinie Peronów ogromne dzięki! Odwalacie kawał nieprawdopodobnej roboty przy organizacji spotkania!
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Oto obiecane zdjecia Aszczura i jej nowo odkrytego talentu:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inne fotki wrzucaja sie powoli na FB, pozniej trafia na WD |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Junior Member
|
Astarte to świetna suczka
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Plessowy wilczak
|
Smoku, DZIĘKI !!!! Nawet nie spodziewałam się, że fotki będą tak świetne!
Elentia, powiedzmy sobie szczerze- fajnie z jej ADHD to jest przez pierwsze pięć minut, a potem to już sama wiesz
|
|
|
#149 |
|
Wilczasty : Foto
|
Thanks Massimo links work .
|
|
|
#150 |
|
Senior Member
|
forgot to post 2 videos:
peronowkiland and this is for Asha: who said saarloos cannot be trained?
|
|
|
#151 |
|
Moderator
|
moje fotki
i same pieknejsze dziewuchy spotkania
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
Senior Member
|
super fotka
Ja jestem 1 z nielicznych osób, które otwarcie mówią, że wolą psy z kopiowanymi uszami. Dobek super ma dorosłą minkę |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Junior Member
|
Wiecie co? Aż się boję wchodzić na FB, ciągle jakieś dziwne fotki, przestałem je pokazywać córce bo Tata przecież jest poważnym facetem.
|
|
|
#154 |
|
love and terror
|
Buahahahaha
U mnie na stronie w koncu artykul-po tygodniu, ale jest Last edited by Narvana; 04-09-2010 at 22:26. Reason: skonczylam artykul |
|
|
|
|
|
#155 |
|
VIP Member
|
Czas na mnie - troche sie ogarnelismy, praktycznie wszystko juz wrocilo do stanu "normalnosci", wiec czas na male podsumowanie....
Wynikow Memorialu nie mam - mam nadzieje, ze niedlugo opublikuje je Pavel. Pamietajcie, ze 2011 to dla nas rok jubileuszowy - odbedzie sie X. spotkanie. A to oznacza wiele nowosci. Pavel prosil Was o nadsylanie propozycji dyscyplin do memorialu, ale to dotyczy calego spotkania. Mamy pomysly na zmiany, ale mile widziane sa rowniez Wasze propozycje. Oczywiscie na priva, aby nie psuc niespodzianki.... Ciesze sie, ze spotkanie przebieglo w zasadzie bezproblemowo, ale to co bylo problemowe dalo sie obrocic rankiem w zart... Wielkie dzieki dla psow, za kontrolowanie swoich paszcz. Choc skoro nawet Seba zakonczyl spotkanie bez uszczerbku na zdrowiu to bylo chyba wrecz wzorcowo... Grutulacje dla wszystkich psow z przegladu i bonitacji. Sedzina nie tylko wyszla z tego calo, ale i wszystko przebieglo bez zadnych problemow (pomijajac te z pogoda). Ogromnie podziekowania za pomoc przy przygotowaniu miejsca - nie ma to jak silne meskie ramie stawiajace plandeke. Czy wypychajace busa w mokrej trawy... Sorry za ta pierwsza koze - niestety nasz dlugoletni kucharz po tylu latach obserwowania wilczakowcow uznal, ze pewnie zdarzylismy sie juz upodobnic do swoich psow i gustujemy w surowym miesie... No i na koniec wielkie dzieki, ze nie daliscie sie przestraszyc pogodzie i tak licznie przybyliscie... Liczenie jeszcze sie nie skonczylo, ale mocno pobilismy 100-tke. W tym i przyszlym roku nasze grono zasila nowi wlasciciele CzW, ktorzy mam nadzieje tez dolacza do nas w sierpniu 2011 w Poznej...
|
|
|
#156 |
|
Kawał ch*ja
|
"Choc skoro nawet Seba zakonczyl spotkanie bez uszczerbku na zdrowiu to bylo chyba wrecz wzorcowo...
Wtedy w Havranovie to bylo tylko malutkie drasniecie i to przez moja glupote, tutaj staralem sie kontrolowac Jeszcze raz dzieki za ZA-JE-BI-STA impreze i mam nadzieje do zobaczenia za rok :-)
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#157 |
|
love and terror
|
Margo, Ty nam dziekujesz? Blagam!
KOCHAMY PERONOWKE, a co mi tam Jakby nie patrzec, wszelaka pomoc, tak mysle, dla nas bardzo przyjemna! |
|
|
|
|
|
#158 |
|
VIP Member
|
Jeszcze jeden temat: biuro rzeczy znalezionych....
O calym zestawie kufli do U-botow i worku pileczek do golfa juz mowilam. Teraz do kompletu doszly nam 4 namioty i lodowka..... Ewentualnych wlascicieli prosze o kontakt
|
|
|
#159 |
|
VIP Member
|
Oj tam, zrobicie z tego aukcję na kolejnym spotkaniu, zapłatą będzie.... no coś się wymyśli
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
VIP Member
|
Nie tylko dziekuje, ale i przepraszam.... Bo ja wiem, ze mial byc konkurs Mokrego Podkoszulka, ale dla WYBRANYCH. A nie dla wszystkich - obiecuje za rok zamowic lepsza pogode...
PS. A co podziekowan - wiesz ile jest pracy ze stawianiem i przewozeniem tych rzeczy. O pomocy "w kuchni" nawet nie wspomne. Bez udzialu Was wszystkich na serio by sie nie dalo...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|