|   |   | 
| 
 | |||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  24-08-2010, 12:18 | #61 | 
| VIP Member |   

Zrobilam male wstepne podliczenie, aby wiedziec na ile osob robic zakupy. No i w chwili obecnej mamy 95 zgloszen z Polski, Czech, Slowacji, Niemiec, Holandii, Litwy, Wloch, Hiszpanii i Szwecji. Naliczylismy ponad 70 CzW, ale bedzie tez sporo innych ras)... Liczba ta jeszcze wzrosnie, bo nie liczylismy dzieci. A jest rowniez spora grupka ludzi, ktore kombinuja jak sie dostac do nas (urwac z pracy) i takze takich, ktorzy wpadna jedynie na jeden dzien.  W tym roku powitamy wiele nowych osob w naszym gronie. Czesc z nich dopiero planuje zakup wilczaka, wiec prosimy drogie CzW o NIE wlaczanie trybu "demo"!!  Przemek langose przetestowal i jutro zaczyna robic ciasto, wiec beda...   
				__________________ | 
|   |   | 
|  24-08-2010, 12:23 | #62 | 
| VIP Member |   

Jeszcze jedna sprawa - w tym roku w Poznej bedzie jedyna mozliwosc, aby zrobic w Polsce przeglad mlodych i bonitacje (niestety w Osiecznej nie udalo sie jej zorganizowac z powodu braku chetnych - moze za rok uda sie ich zrobic wiecej). W kazdym razie u nas oczywiscie jest i nadal mozna sie zglosic - najlepiej aby chetni pisali o tym juz teraz, bysmy mogli jak najszybciej wypisac wiekszosc papierow... Bardzo nam to ulatwia prace...    
				__________________ | 
|   |   | 
|  24-08-2010, 12:29 | #63 | |
| VIP Member |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  24-08-2010, 12:38 | #64 | 
| VIP Member |   

Nie ma glupich! Nie dam im mozliwosci przechwalac sie, ze sa lepsze i szybsze od chartow...   Wiesz, ze Bure wszystko potrafia obrocic na swoja korzysc...     
				__________________ | 
|   |   | 
|  24-08-2010, 13:22 | #65 | |
| VIP Member |   Quote: 
  Pozostaje jedynie ogłosić "zapoznającym się z wilczakami", że to co widzą, to jest wersja demo i nie należy wierzyć pozorom   | |
|   |   | 
|  24-08-2010, 13:22 | #66 | |
| Moderator |   Quote: 
  moze w tym roku borsc litewski chlodny bedzie, nie obiecuje ale... moze  Gosia dla VIP'ow w tym roku znowu bierzemi gore  bo ja to VIP'em bede  - nalepki mami VIP/owe (wies o co chodzi  ) | |
|   |   | 
|  24-08-2010, 13:54 | #67 | |
| Junior Member Join Date: Mar 2010 Location: Rataje /Wrocław 
				 |   Quote: 
  już się doczekać nie mogę  jeśli w Późnej nie zrezygnuje z wilczaka to już chyba nigdy   | |
|   |   | 
|  24-08-2010, 14:45 | #68 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Buhahahahaha - no to juz po Tobie. W Poznej nie da sie zrezygnowac z wilczaka, mozna tylko mocniej oszalec... Dora, ale mi narobilas smaka tym tatarem   | 
|   |   | 
|  24-08-2010, 15:18 | #69 | 
| The Grim Reaper Join Date: Mar 2006 Location: Łódź 
				 |   

A ja z takim skromnym pytaniem - Dałoby radę w czwartek popołudniu załatwić podwózkę z Gubina? Poprzednio na PKS czekałem 3 godziny i trochę się nam to dłużyło   Byłby ktoś tak miły i naszych łódzkich trzech pancernych i psa podrzucił? Bo ja przez ten rok dalej nie zrobiłem prawka i jadę tak jak ostatnio, skazany na łaskę i niełaskę PKP i PKS   
				__________________   | 
|   |   | 
|  24-08-2010, 15:54 | #70 | |
| Gorthan's WeReWoLf |   Quote: 
 Bede w Gubinie w czwartek kolo 13-14 - 1 osoba + pies. Ile jest z Gubina do Poznej na piechote? | |
|   |   | 
|  24-08-2010, 15:59 | #71 | |
| The Grim Reaper Join Date: Mar 2006 Location: Łódź 
				 |   Quote: 
  Ja w Gubinie będę w zależności jak pks z zielonej mnie przywiezie, w razie czego to dzwoń   
				__________________   | |
|   |   | 
|  24-08-2010, 16:17 | #72 | |
| VIP Member |   Quote: 
  (to samo z Toba sssmoku) - tylko musze wiedziec kiedy bedziecie... Pamietajcie tylko aby nie dzwonic (wiecie jak jest z siecia, a teraz chyba sie jeszcze i niemiecki maszt utopil, bo ledwo co lapie) - wyslicie smsa jak bedziecie wiedziec o ktorej bedziecie na miejscu. 
				__________________ | |
|   |   | 
|  24-08-2010, 16:55 | #73 | |
| Junior Member Join Date: May 2008 Location: Złotoryja/Wrocław 
				 |   

Będę.   Niestety w tym roku bez tytoniu do shishki.  Za to wezmę jajko do rugby, bo jedno może być z mało przy takiej ilości psich kłów.  P.S. Quote: 
   | |
|   |   | 
|  24-08-2010, 17:24 | #74 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

Mysle, ze bedziemy grali bez psow w rugby    | 
|   |   | 
|  24-08-2010, 18:23 | #75 | |
| Junior Member Join Date: Mar 2010 Location: Rataje /Wrocław 
				 |   Quote: 
  bo my mamy talent do mylenia dróg  czyli jakby co to mam okolicznych pytać gdzie mieszka TA banda wilków :P | |
|   |   | 
|  24-08-2010, 18:33 | #76 | |
| VIP Member |   Quote: 
   Niestety z siecia rzeczywiscie jest problem - jak co to bede probowala oddzwaniac na smsy. A na wszelki wypadek wrzucam jeszcze dokladniejszy opis jak sie do nas dostac: http://www.zperonowki.com/html/pol-adres.html 
				__________________ | |
|   |   | 
|  24-08-2010, 20:02 | #77 | 
| Junior Member |   

Ja i Chewbacca tez bedziemy ze swiezo uwędzonymi pstragami, co to dzis jeszcze w stawie pływają  Mam nadzieje ze przetrwaja ....ostatnio moj pies został przylapany na stołowce siedzacy na ławie chłeptajacy zupę prosto z wazy.....no comments Jak zwykle ruszamy chyba konwojem, prawda Dora, Szasztin?   | 
|   |   | 
|  24-08-2010, 20:15 | #78 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

My przywieziemy ogorasy prosto z dzialeczki, bez chemikaliow itd   Nie wiem co z nimi zrobimy, ale moze jak nie do jakiegos dania, to zdadza sie pewnie na sniadaniowe kanapki   | 
|   |   | 
|  24-08-2010, 22:02 | #79 | 
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   

Jeśli są braki sziszowe to my możemy zabrać jedną dużą plus tytoń i wągliki    
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | 
|   |   | 
|  24-08-2010, 22:45 | #80 | 
| K-Lee Family |   

Krzysiek, zapomniałam Ci napisać, że mamy dla Ciebie miejsce na piątek   No i Margo.... planujemy podejść do bonitacji... ale na miejscu się okaże, czy podejdziemy, w zależności jak ona będzie wyglądać i w jakim humorze będzie suka... No i jak ktoś chce zobaczyć wersję demo wilczaka na codzień to zapraszam do zapoznania się z Kalutkiem   | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |