Vai indietro   Wolfdog.org forum > Česky > _Administrace

_Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti...

Rispondi

Strumenti della discussione Modalità di visualizzazione
Vecchio 08-15-2010, 10:34 PM   #1
Undertaker
Member

predefinito

Jenže jak to chceš udělat? Dát tu možnost majiteli nebo chovateli? Taky se mi hlavní fotka moc nelíbí, ale nenaděláš nic. Proto by bylo fajn, kdyby vznikla ta databáze na klubových stránkách. Tu bych považoval za stěžejní a tam bych klidně posílal fotky, které za něco stojí. Sem nějak nemám potřebu.
Undertaker jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 08-15-2010, 10:46 PM   #2
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

L'avatar di CDaniela

ubicazione: Unhošť - Nouzov
predefinito

Quote:
Originariamente inviata da Undertaker Visualizza il messaggio
Jenže jak to chceš udělat? Dát tu možnost majiteli nebo chovateli? Taky se mi hlavní fotka moc nelíbí, ale nenaděláš nic. Proto by bylo fajn, kdyby vznikla ta databáze na klubových stránkách. Tu bych považoval za stěžejní a tam bych klidně posílal fotky, které za něco stojí. Sem nějak nemám potřebu.
Jasně, ale ty nejsi chovatel. Každý, kdo chová se rád pochlubí svými odchovy na mezinárodním fóru. Tahle databáze je propojením obrázků čsv z celého světa a to ta naše - klubová, myslím nebude. Mimo to sem si chodí spoustu nových majitelů vybírat svého budoucího psa a mnoho jich vybírá právě podle fotek rodičů, polosourozemců, příbuzných... Z toho důvodu musí být fotky zde reprezentativní. Prostě pěkné fotky by měly být tady i na klubových stránkách a majitelé, nebo chovatelé by měli být ti hlavní, kteří o nich budou rozhodovat. Podle mě by měl mít poslední slovo majitel. Bez něj tady totiž nemusí být ani chovatel, ani celý wolfdog.

CDaniela jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 08-15-2010, 10:54 PM   #3
Undertaker
Member

predefinito

O to mi jde... pokud by se to nastavilo tak, aby třeba chovatel navrhl a majitel odsouhlasil nebo vybral jinou tak OK. Ale to by ssebou muselo nést i propojení majitele se psem
Undertaker jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 08-16-2010, 08:04 AM   #4
sdivokoukrvi
Member

predefinito

Quote:
Originariamente inviata da Undertaker Visualizza il messaggio
Jenže jak to chceš udělat? Dát tu možnost majiteli nebo chovateli? Taky se mi hlavní fotka moc nelíbí, ale nenaděláš nic..
Ale naděláš, já píšu často žádost o změnu hlavní fotky, jak arya rostla, tak se mi průběžně měnila.

Mě spíše štve, jak se mé fotky přesouvají z profilu Aryi kdo ví kam. Pokud chci přeci přidat někomu fotku, tak mu ji tam dám. A ne že mi najednou zmizí fotky z profilu, protože je s aryou na fotce jiný pes a ten ji určo potřebuje víc. Kdyby se fotky dali dát ke 2 či více psům na fotce, tak by bylo po problému
sdivokoukrvi jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 08-16-2010, 09:01 AM   #5
yzengrin
Member

L'avatar di yzengrin

ubicazione: CZ
predefinito

Quote:
Originariamente inviata da Alissea Visualizza il messaggio
Mě spíše štve, jak se mé fotky přesouvají z profilu Aryi kdo ví kam. Pokud chci přeci přidat někomu fotku, tak mu ji tam dám. A ne že mi najednou zmizí fotky z profilu, protože je s aryou na fotce jiný pes a ten ji určo potřebuje víc. Kdyby se fotky dali dát ke 2 či více psům na fotce, tak by bylo po problému
To ani nevím, že jde. Jinak, pokud mám na fotce např. Kibu i Sofu, tak tutéž fotku nahraji oběma.
yzengrin jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 08-16-2010, 11:01 AM   #6
sdivokoukrvi
Member

predefinito

Quote:
Originariamente inviata da yzengrin Visualizza il messaggio
To ani nevím, že jde. Jinak, pokud mám na fotce např. Kibu i Sofu, tak tutéž fotku nahraji oběma.
mě se jedna fotka ke 2 psům nahrát nepodařila, u jednoho psa byla vždy odstraněna
sdivokoukrvi jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 08-16-2010, 01:15 PM   #7
Pouliche
Bolt Grey Střípek snů

L'avatar di Pouliche

ubicazione: Děčín
Invia un messaggio tremite Skype a Pouliche
predefinito

Mně se stalo, že mi byla k mému Boltovi přesunuta fotka, na které je s jiným psem (fenkou). Zcela nevhodně a nesmyslně, protože má na ni jen hlavu zezadu a navíc rozmazanou...
http://wolfdog.org/drupal/cs/gallery/pic/111915/
Měla by být správně u Antary Ytax.

Ultima modifica di Pouliche : 08-16-2010 a 01:22 PM
Pouliche jest offline   Rispondi quotando
Rispondi

Strumenti della discussione
Modalità di visualizzazione