![]() |
![]() |
|
Googlemap ME | Registrazione | FAQ | Lista utenti | Calendario | Cerca | Messaggi odierni | Segna i forum come letti |
_Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Jenže jak to chceš udělat? Dát tu možnost majiteli nebo chovateli? Taky se mi hlavní fotka moc nelíbí, ale nenaděláš nic. Proto by bylo fajn, kdyby vznikla ta databáze na klubových stránkách. Tu bych považoval za stěžejní a tam bych klidně posílal fotky, které za něco stojí. Sem nějak nemám potřebu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
http://www.srdcervac.wbs.
ubicazione: Unhošť - Nouzov
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
O to mi jde... pokud by se to nastavilo tak, aby třeba chovatel navrhl a majitel odsouhlasil nebo vybral jinou tak OK. Ale to by ssebou muselo nést i propojení majitele se psem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Mě spíše štve, jak se mé fotky přesouvají z profilu Aryi kdo ví kam. Pokud chci přeci přidat někomu fotku, tak mu ji tam dám. A ne že mi najednou zmizí fotky z profilu, protože je s aryou na fotce jiný pes a ten ji určo potřebuje víc. Kdyby se fotky dali dát ke 2 či více psům na fotce, tak by bylo po problému |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
ubicazione: CZ
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bolt Grey Střípek snů
|
![]()
Mně se stalo, že mi byla k mému Boltovi přesunuta fotka, na které je s jiným psem (fenkou). Zcela nevhodně a nesmyslně, protože má na ni jen hlavu zezadu a navíc rozmazanou...
http://wolfdog.org/drupal/cs/gallery/pic/111915/ Měla by být správně u Antary Ytax. ![]() Ultima modifica di Pouliche : 08-16-2010 a 01:22 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
Strumenti della discussione | |
Modalità di visualizzazione | |
|
|