Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > ČSV v nouzi

ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích...

Thread Tools Display Modes
Old 18-06-2010, 11:11   #16
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Marianka.W's Avatar

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
Dál mě napadl dotaz směrem k WD a také ke KCHČSV. Jelikož štěňata jsou povinně čipována, ale do registru zdaleka všechna zapsána nejsou, napadlo mě, jestli by nebylo dobré vytvořit databázi s čísly čipů, případně tetovacími čísly. Výrazně by nám to všem usnadnilo práci v podobných případech a nemuselo by se volat na plemennou knihu ( navíc ci nejsem jist, jestli tuto informaci může poskytovat) Co vy na to?
To není špatný nápad. Budu teď doplňovat do seznamu majitelů (bohužel jen členů KCHČSV) maily a telefony, tak u těch, které mám, můžu doplnit i číslo čipu. Napříště můžu kolonku na číslo doplnit na přihlášku k bonitaci...

Jinak pro ty, kdo nemají číslo čipu nikde zapsané, nebo o tom nevědí, tak mi je můžete poslat mailem ([email protected]) a já ho zaznamenám. Rovnou mi k tomu připište kontaktní adresu, telefon a mail. Ochrana osobních údajů je samozřejmostí.
Marianka.W jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules