|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  28-03-2010, 18:23 | #61 | 
| Wilkokłak Join Date: Aug 2008 Location: Katowice 
				 |   

Tym, którym nie mieliśmy okazji pogratulować na miejscu, gratulujemy teraz.   Uwijaliśmy się szybko, bo Jacek jeszcze chciał zdążyć podpisać listę obecności na uczelni.   | 
|   |   | 
|  28-03-2010, 18:29 | #62 | 
| wilczakowa mamuśka ;) |   

gratuluje również wszystkim   ! ciekawe, jaką ocenę by Radośka dostała... niestety dziewczynka nam się wczoraj wieczorem podtruła, tak mocno że aż jej kufka spuchła i weterynarz odradził nam tej wystawy. i dobrze, bo rano znów zwymiotowała... ale już się dobrze czuje  także byle do łódzkiej wystawy   
				__________________ Munia - Munia z rodu Potworas   | 
|   |   | 
|  28-03-2010, 19:05 | #63 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

My też bardzo dziękujemy za spotkanie i gratulujemy wszystkim którym nie zdążyliśmy pogratulować na żywo, a tym którym zdążyliśmy gratulujemy raz jeszcze, a co  Szczególnie brawa za Bob-a młodej Draculi  Brawo dziewczyny  Nie wiem, czy wszyscy wiedzieli, ale na ringu finałowym nasza szanowna siostra Kalinka pięknie się prezentowała w pokazach posłuszeństwa i frisbee  Brawo, brawo  Przepraszam też za moje zakręcenie i że uciekliśmy tak niepostrzeżenie - pogoniła nas siła wyższa   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  28-03-2010, 19:20 | #64 | 
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   

Ponieważ nie potrafie wrzucić fotek bezpośrednio do galeri wrzucam je tu   Przykro mi ale głównie jest nasza kategoria i Ewy od Kalinki (nie wiem, Witek sie zakochal czy co ?    )             No i wspomniany wyżej pokaz posłuszeństwa :       
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | 
|   |   | 
|  28-03-2010, 19:51 | #65 | |
| złośliwy krasnolud Join Date: Aug 2007 
				 |   Quote: 
  A Ewa z Kalinka na pokazach - nie widzialem, ale na fotkach - miodzio   
				__________________ CIRI Wilk z Polskiego Dworu ['] | |
|   |   | 
|  28-03-2010, 19:53 | #66 | |
				 |   Quote: 
  Wtedy w galerii pojawi się odpowiednia kategoria do uploadowania zdjęć.   | |
|   |   | 
|  28-03-2010, 19:54 | #67 | |
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   Quote: 

__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | |
|   |   | 
|  28-03-2010, 20:28 | #68 | 
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |   | 
|   |   | 
|  29-03-2010, 07:21 | #69 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   

Hej, ja też gratuluję serdecznie zw. sorry, ale wczoraj miałam dzień nie dla ludzi, więc też nie miałam ochoty na jakieś rozmowy. Bardzo dziękuję Anecie i koleżance (nowej przyszłej właścicielce  - przepraszam, ale gadałyśmy tyle, a ja nawet nie wiem jak się nazywasz, wiem, że czytasz zatem pzdr.), które wysłuchiwały mojej stresowej gadaniny  Jesteście bardzo kochani, za to, że daliście się wciągnąć w "klaski" - to zrobiło fajną atmosferkę  - to przywraca wiarę w to, że i na wilczakowych wystawkach może być fajnie  Co do ocen, poiwem tyle w sobotę leciały db, zatem cieszcie się z tego co macie  P.S. Jacek chyba muszę Cię tak w d..... zawsze kopać. Jeżeli ktoś ma fotkę na której zwróciłam uwagę na to jak stoi mój pies, to proszę o taką ładną na e-mail (dla potrzeb własnych) Last edited by GRABA; 29-03-2010 at 07:36. | 
|   |   | 
|  29-03-2010, 08:20 | #70 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2008 Location: Jelenia Gora 
				 |   

Bardzo ,bardzo dziękujemy i gratulujemy zwycięzcom  Super było się znowu spotkać i porozmawiać,poznać na żywo osoby znane dotychczas z forum.Tylko ten wszechogarniający stres....Do domu wróciliśmy dosłownie "wypluci". Agnieszka obawiam się ze będziesz musiała jeździć z nami na wystawy bo kopniak był szczęśliwy i Jackowi sie spodobało.Do zobaczenia niedługo mam nadzieję.Pozdrawiam Mariola   | 
|   |   | 
|  29-03-2010, 09:24 | #71 | 
| Member Join Date: Dec 2007 
				 |    Ale rewelacje!!! Bardzo gratulujemy zwycięzcom  Nasze siostry super!!!!!!Dziewczyny tak trzymać , szczególne pozdrowienia dla Kalaratri. Moze to nieładnie zabrzmi ale co tam, mam swoich faworytów którym bardzo kibicuję i jedną z nich jest własnie Kalaratri     | 
|   |   | 
|  29-03-2010, 09:56 | #72 | 
| Wilczy Duch |   

My również bardzo gratulujemy! Brawo dla Zwycięzców!! Wystawa ciekawa, kolejny sędzia, kolejna nauka o sędziowaniu, bo co sędzia, to na co innego zwraca uwagę, a to bardzo dobra rzecz  No i było naprawdę wesoło, za co dzięki, jak i za miłe spotkanie również. My się szybko zmyliśmy, ale za to później jeszcze pod Częstochową nam zeszło  Pogoda była super.. choć na koniec dało popalić.  Do zobaczenia następnym razem! P.S. Miło było zobaczyć na własne oczy nowe pokolenie   | 
|   |   | 
|  29-03-2010, 11:21 | #73 | 
| Wilcza Saga Join Date: Jul 2007 Location: Częstochowa/Rzeszów 
				 |   

Gratulujemy wszystkim teraz, bo po samej wystawie szybko się zwijaliśmy na wilczakowy spacer, za który bardzo dziękuję    Pozdrawiam! | 
|   |   | 
|  29-03-2010, 16:25 | #74 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   

Chciałam wszystkich poinformować, że jednak filmików nie będzie  Stwierdziłam, że gdyby ten filmik gdzieś wyszedł dalej, to Czesi i Słowacy zmyli by nam głowę za ogony i głowy w ruchu  Radziłabym nie wstawiać fotek w akcji niestety..... P.S. Sorrki Ewcia, że nie nagrałam, ale miłość Unkowa do podhalana, tu wygrała. | 
|   |   | 
|  29-03-2010, 17:00 | #75 | 
| Wilczasty : Foto |   

Gratki dla wszystkich . Gratki dla Garo za zamknięcia Championa MŁ .    
				__________________ Brązowa Odznaka Honorowa Związku Kynologicznego w Polsce Braterstwo Wilczaków Galeria | 
|   |   | 
|  29-03-2010, 17:55 | #76 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2009 Location: Katowice 
				 |   
				__________________ http://mumekiaszczurka.fotolog.pl/ | 
|   |   | 
|  29-03-2010, 17:58 | #77 | |
| wilczakowa mamuśka ;) |   Quote:  i wystawy  chlip chlip   
				__________________ Munia - Munia z rodu Potworas   | |
|   |   | 
|  29-03-2010, 18:07 | #78 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2009 Location: Katowice 
				 |   

Ehhh  brakowało nam Was. A mnie szczególnie ze względów technicznych  .  Mam nadzieje, ze zorganizujemy kiedyś siostrom spotkanie   
				__________________ http://mumekiaszczurka.fotolog.pl/ | 
|   |   | 
|  29-03-2010, 21:10 | #79 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2008 Location: Łódź 
				 |   

Gratulacje dla zwycięzców, a największe oczywiście dla Garo   P.s Co do zdjęcia Ewy z pokazów posłuszeństwa to muszę wydrukować i pokazać na szkoleniu bo jak ludzie zobaczyli wilczaki to ze zdumieniem spytali : "Ojej to wilczaki się szkoli? , jak to, da się?" 
				__________________ | 
|   |   | 
|  29-03-2010, 21:34 | #80 | 
				 |   | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |