|
|
|
|||||||
| Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Teraz asi trochu mimo temu:
pokial je na HDD "len" vadna elektronika a nedoslo k fyzickemu poskodeniu mechaniky a dat a pokial sa nejedna o nejaky exoticky HDD je tu moznost z funkcneho disku pozicat a na nefunkcnom vymenit kompletnu dosku elektroniky (cca 4 srobiky a 1 az dva konektory) - musi to ale byt doska presne z rovnakeho typu disku najlepsie aj rovnaka seria (tu je vyhoda kupovat viac diskov naraz) !!! Uvedeny postup je vo vacsine pripadov funkcny ale nezarucuje ze sa data podari zachranit - dokonca za urcitych okolnosti by mohlo prist aj k vacsim stratam ako teraz. Funguje to fakt len na diskoch na ktorych je nejakym sposobom odpalena len elektronika na doske - najcastejsie pri poruche zdroja alebo radica. Ak je porucha na motore alebo ramienku pomoze jedine rozobratie a precitanie platni na specialnom zariadeni. Takze ak sa podari zohnat financie na profesionalnu zachranu tak je dobre to nechat spravit u nich. Kto ma ale data ktore nemaju az taku hodnotu aby to daval robit firme tak nech to vyskusa. A este k cene - moje skusenosti su take ze tych cca 6000 je nejaky pausalny poplatok za pokus zachranit data - k tomu sa este pripocitavaju poplatky za zlozitost pripadne za objem dat a ine. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Závada bohužel je komplikovaná
Diagnostiku prováděla firma Datahelp v Pze (diagnostika je zdarma, na jejím základě stanoví cenu za obnovu, která se ovšem platí až tehdy, podaří-li se data zachránit. Třeba by to bylo jinde levněji, nevím, ale zase otázka s jakým výhledem na úspěch?) A přiznám se, že než riskovat nepovedený pokus a definitivní ztrátu dat, raději bych při nedostatku financí nechala HDD ležet bokem a dala jej na obnovu, až se třeba ty finance sejdou (záruku už jsem stejně tak nějak oželela, byť mi ještě skoro rok na ten disk bude platit - ale s otevřením disku o ni stejně přijdu). |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Ahoj. Já bych ti určitě poslal peníze předem a až to bude tak to bude. Akeenah R.Waawanyanka a Ema z Vlčí chaloupky tam určitě někde budou
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Zdravím,
pokud by jsi měla fotečky Anubise Stříbrný úplněk a ostatních ze stříbrných úplňků - přidej mě prosím také na seznam. S pozdravem Helča |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Shinigami キバ 。Kiba
|
Tak ja se taky hlasim na seznam ...Akiak Garm z Holštejna - jestli nekde je
|
|