|
|
|
|||||||
| Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
| View Poll Results: Souhlasíte s tím, aby køí¾enci kanadské vlèice a NO bez PP byly zapisováni v registru ÈsV ? | |||
| ano |
|
15 | 17.86% |
| ne |
|
69 | 82.14% |
| Voters: 84. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |||
|
Moderator
|
Quote:
Quote:
Jinak se doporučuji se poradit třeba s Monikou (s ohledem na její příspěvek). Jak tě může poškozovat to, že Tě někdo považuje za majitelku feny legálně zapsané do registru ? Jak Tě může poškozovat to, že Tě někdo považuje za účastnici pokusu, který údajně schválil KCHČSV ? Ale dělej jak myslíš. Á opět tu máme staré zaklínadlo a ochranný štít před všemi. Ne moniko, pan Hartl se na rozdíl od Tvé partičky baví také s ostatními. Myslím že všichni znají ten na bonitacích a výstavách občas pokřikující hlouček. Quote:
No to je vidět v Itálii, kde se potomci Mutar už nekontrolovaně množí dále. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
http://www.srdcervac.wbs.
|
Quote:
Snažíš se přehodit svou vinu na někoho jiného, anonymního. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Nemá co zařizovat, Mutara mě nepoškozuje, nemá jak, ty mě poškozuješ.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
Quote:
A co jako, že ho Daniela předváděla? Co to jako dokazuje? Vy jste ji na základě "slyšel jsem to ještě od někoho jiného" veřejně z něčeho obvinil a teď jí napíšete, aby konala? Proč by vůbec měla něco dokazovat? Dokazuje se vina, a než se tak stane, platí presumpce neviny. Takže buď konejte vy a dokazujte (čemuž naprosto nevěřím, že se vám podaří), nebo se jí tady veřejně omluvte, že jste napsal něco, pro co nemáte jasné a konkrétní důkazy a co jste si na základně zcela nesmyslných a nelogických domněnek vycucal z prstu. Já vůbec nemůžu uvěřit tomu, co tady čtu. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
A můžete mi říci, čím jsem ji poškodil ? Když napíšu, že jste majitelkou knírače, tak mne dáte k soudu za pomluvu ? Proboha lidi, vzpamatujte se. Daniela se tady sama vyjádřila, jak jsou Mutary fajn, jak ji hrozně zajímají, jak ta jedna má typické znaky atd. Tak co ji může poškozovat ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Jednou před 6ti lety a teď to vytahuješ! Načasoval sis to skvěle...
Odchovat exteriérově kvalitní zvířata a Světového vítěze se nevyplácí, lidská zloba a závist je nekonečná. Last edited by CDaniela; 06-11-2009 at 11:18. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Pavel, tiez si myslim, ze tvrdit, ze Daniela bola majitelkou alebo spolumajitelkou Mutary, len na zaklade jedneho predvedenia a klebiet na zaklade JPP (jedna pani povedala) je trochu silna kava aj na investigativneho novinara. To by niekto mohol povedat se som bola spoluucastnik unosu sampionky a niekolkonasobnej BOB Cayi len zato ze jej moj kamos robil vodica na SVP.
|
|
|
#10 |
|
Member
|
...tohle opravdu nemá obdoby!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
No tak to je teda síla...
O Mutarách nevím nic, jen to co se dá dočíst. Ale můj názor je, že TEĎ už s tím nikdo asi nic moc nenadělá. Pavle opravdu nevím proč jste to teď vytáhl ? Jak to chcete zastavit to přece nejde? To chcete všechny Mutary a jejich potomky zastřelit aby tu prostě nebyly? Mutara nemutara, jednou je to něčí zvíře a je to tak. Ano asi to správné nebylo dostat je do chovu ČSV, ale teď už je trochu pozdě. To hlavní proč píšu a co mě docela rozčílilo ( i když tu na mě kňourý 9 nádherných štěňátek) je to jak jste slovně napadl p. Danielu. Neznám ji nějak osobně, párkrát jsem se viděli na nějakých akcích a párkrát jsme spolu mluvily o psech. Ale je na ní vidět s jakou láskou chová VLČÁKY a jak dobře. A to, že nějakou přítelkyni poprosím, aby mi předvedla psa tak je hned spolumajitelka ?? Kdyby Daniela předvedla čévéčko, tak se nad tím ani nepozastavíte, ale pokud předvedla tohoto křížence, tak z toho děláte humbuk a kdo ví co. Pokud si tedy myslím správně Daniela měla kolegini a kamarádku, které si křížence pořídila až potom, z tvé mluvy mě to přišlo jako kdyby se s ní začala kamarádit jen kvůli tomuto zvířeti. Když si tvůj přítel pořídí křížence, leč to nebude správné přestanete se s ním bavit?? Nevím, ale p. Danielu jste opravdu poškodil tím, že tu tvrdíte, něco co není pravda (nebo to co nemáte doložené). A není to jen tak něco. I já si myslím, že byste to měl uvést na pravou míru a OMLUVIT SE. Myslím, si, že zrovna Daniela, není ta která by se na tom aktivně podílela a myslet si to jen proto, že se baví s některými lidmi, to je snad každého věc. Z tvého psaní mi opravdu příjde, nejem na tomto fóru,ale i v dalších, že mile rád napadáte lidi (kohokoliv, p.Ing.Soukupovou pravidelně) a snažíte se tu dokazovat něco co jedna babka povídala. Nás nezajímá co bylo mezi vámi a ostatními osobního tak to sem prosím netahejte. Až příjdete s takovou "peckou", kterou budete mít podloženou ráda tomu uvěřím. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Member
|
Quote:
Strielat ich netreba, ale zabranit ich zacleneniu do normalneho cistokrvneho chovu CSV je absolutne potrebne.
|
|
|
|
#13 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
|
Ale tady se přece vůbec nejedná o to, zda někdo má rád nebo nerad vlčáky. Předpokládám, že všichni, kdo čévéčka máme, je máme proto, protože je máme rádi.
Ani slovem jsem nikdy nezpochybnil Danielu jako chovatelku a ani její odchovy. To je zase trochu fantazie pisatelů. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Junior Member
|
Jen k Daniele a dotazům na ni (viz. její příspěvek, že se jí na to lidi ptají), napíšu svůj názor na její chovatelskou stanici + pár holých faktů:
Nemám žádné pochybnosti o odchovech chovatelské stanice Srdcerváč, ani o plemenné příslušnosti všech psů, které Daniela vlastní a o plemenné příslušnosti štěňat v chovatelské stanici Srdcerváč odchovaných, stejně tak i o správnosti údajů o rodičích uvedených v jejich PP. Daniela vždy konzultovala výběr psa pro svoje feny s chovatelskou komisí, dosud nikdy u ní nebyl řešen žádný prohřešek vůči Zápisnímu a chovatelskému řádu KCHČSV, ani nebyly zjištěny žádné nedostatky při odchovu štěňat. Tolik snad jen moje vyjádření, které se čistě věcně vztahuje k Daniele jako chovatelce ČSV. Karel Skoupý P.S.: Danielo, k zisku Světového vítěze (když už jsi to zmínila) Ti gratuluji, mám radost (a myslím že všichni normální čévéčkáři z Čech a Moravy taky), že je Světový vítěz 2009 z České republiky. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
Právě jsi mě nepřímo zpochybnil. Chci o tebe důkaz ohledně mého údajného vlastnictví Mutary. A následně veřejnou omluvu tady, na nejbližší klubové akci (doufám že dorazíš) a ve zpravodaji. Budu o to žádat i výbor Klubu. Já mám svědomí čisté.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|