Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > _Administracja

_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi....

Thread Tools Display Modes
Old 21-03-2009, 14:39   #4
Margo
Moderator

Margo's Avatar

Send a message via Skype™ to Margo Send Message via Gadu Gadu to Margo

Quote:
Originally Posted by Konrad:) View Post
Albo natychmiast złożysz oświadczenie, że tekst powyżej nie odnosi się do nas i przepraszasz za użycie sformułowań, które mogłyby to sugerować, albo spotkamy się w sądzie.
Widze, ze emocje biora gore...
Radze lekture postu btd - bo on najladniej pokazuje jak latwo NIESPRAWIEDLIWE atakuje sie innych jesli nie ma sie pelnego spojrzenia na sytuacje. On wie skad taki, a nie inny post. Wy po raz kolejny odbieracie cokolwiek co pojawi sie na forum jako atak NA WAS...

Radze opanowac emocje tak jak to ja zrobilam, gdy oskarzyliscie mnie o:

Quote:
Originally Posted by Konrad:) View Post
Wam zarzuciliśmy usunięcie z listy hodowli WzPD w świadomie określonym momencie (tuż przed narodzinami szczeniaczków) – nie kwestionując formalnych i merytorycznych podstaw do tego. Zarzut nie dotyczył więc, jak piszecie, Waszego negatywnego nastawienia do połączenia „Peronówki” z „WzPD”, tylko intencjonalnego, a naszym zdaniem niewłaściwego, zachowania się w tej konkretnej sytuacji.
czyli jak to ladnie podsumowala Agnieszka zarzuciliscie nam iz jako admini tego forum prezentujemy

"tak niski poziom, iz na codzien beda w porzadku, a w danych sytuacjach pokazywac sie beda jako utajeni chamusie..."

Mimo, ze nasze dzialanie bylo jasne dla kazdego kto choc troche CHCIAL podejsc do sprawy objektywnie, Wam kolejny raz udalo sie z nas zrobic zawistnych tyranow...

Nie, ja nie daje spraw do sadu. Nigdy jesli chodzi o psy - bo dla nie to zawsze bylo WYLACZNIE hobby. To nie pierwsza taka sytuacja - polskie forum to rzeczywiscie kropa w morzu jesli chodzi podobne podejscia z Francji czy Wloch. Ale jedno udalo mi sie pokazac - kto chce komus dolozyc i czuc sie "przesladowanym i atakowanym" ten zawsze znajdzie do tego doskonala wymowke...

The customs of your tribe are not laws of nature - George Bernard Shaw
Margo jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules