![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Czesc,
Halla gazownik nie zmienila domu, nadal ku (mam nadzieje) obopolnej radosci mieszka w Siemianowicach. Natomiast dom zmienila jej siostra, ktora pierwotnie pojechala do Krakowa, a stamtsd niezwlocznie (jak sie okazalo) do Irkucka! Tak wiec poplstalo Ci sie ![]() A propose wegetarianizmu-tez mnie interesuje ten temat i nawet niedawno sie nad tym zastanawialam. Chcialabym uslyszec przekonujscs wypowiedz na temat wegetarianizmu u psow. Mam taks teorie, ze natura sama najlepiej wie co dla danego organizmu jest najlepsze, rodzaj uzebienia oraz specyfika budowy ukladu pokarmowego psa jest taka a nie inna i swiadczy jednoznacznie o rodzaju pokarmu. Tak sobie my=9Cle, ze gdyby pies mial byc jaroszem to nie mialby klow tylko wieksze siekacze a i inaczej troche zbudowany zolsdek i jelita. Ale od kazdej reguly ss wyjstki, slyszalam o psach przepadajacych za "zielenins" i negujscych miesko czy szpikows kosteczke, jak rowniez slyszalam o miesozernych sloniach- jak widac wszystko jest mozliwe. Jednak chetnie wyslucham opinii wegetarian o diecie wegetarianskiej dla psow. Tak wiec i moja ciekawo=9Cc czeka na zaspokojenie ![]() pozdrawiam Joanna i Halla z wybitym barkiem (na ostatnim spacerze nasze psie takie bylo szcze=9Cliwe z hasania po lsce, ze biegnsc w strone Adriana, ktory robil sesje fotograficzns do bazy wolfdoga postanowila przebiec przez niego! efekt - wybity prawy bark- Te wilczaki sa naprawde fajne inaczej ![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|