Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Kluby CzW i prawo

Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy...

Thread Tools Display Modes
Old 12-05-2003, 23:07   #7
Adam SObolewski
Junior Member

Default klub lub ...

Witam po epoce milczenia

Po pierwsze to pozdrawiam wszystkich (nowych mi) milosnikow CzW. Starych to oczywiscie pozdrawiam bez wyjatku a Dragon to Wam wszystkim przybija piatke, tak naprawde to on obrazil sie na mnie za tak dluga absencje wsrod swoich pobratymcow.
Co do obozu na Slowacji to jestem na 95% pewny obecnosci ale ostateczna decyzja zapadnie w tym tygodniu.
W miare mozliwosci czytam liste ale jestem poza wszystkimi sprawami i bardzo tego zaluje, wiec wtrace sie do biezacego tematu Klubu i sponsorow. Zdaje mi sie iz sponsorom jest potrzebny podmiot prawny aby bez problemow rozwiazac sprawy ksiegowe a poza tym to taka osoba wystepujaca i imieniu "klubu" bardziej wiarygodnie wyglada. Moze warto bylo by policzyc osoby zainteresowane zalozeniem klubu lub pomyslec nad innym rozwiazaniem - stowarzyszeniem, tam tylko jest potrzeba 15 osob.
To na razie tyle Pozdrawiam Adam wraz z Dragonem

PS
Czy ktos wybiera sie na wystawe na Litwe? Ja jestem wstepnie zainteresowany ale jakos samemu nie chce mi sie.

Adam SObolewski jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules