|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
Shaluka - gratuluje
a co do dzieci i wilczakow- maliuchy od mojej hodowli mozna powiedziec maja swoje dzieci - oproc kilka rodzin od urodzienia do 16 lat i wszystkie maja sie super. u mnie w domu nie ma dzieci no moje wilki pomagaja wychowywac corke Ingrid |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Shaluka - WIELKIE GRATULACJE !!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Wojtek napisał: Oczywiście i dziecko i pies musza się nauczyć co komu wolno...
U nas każdego wieczoru gdy dziewczynki idą spać Brenda otwiera ich pokój i sprawdza nosem czy obie są już w łóżkach. Robi przy tym troche hałasu skacząc na klamke ale jest to taki codzienny rytuał, którego nie można jej oduczyć
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forest Hood
|
Muszę przyznać, że kiedy wprowadzałem Tasje do pokoju Tymka miałem serce w gardle. Ona ogólnie przepada za wszystkimi dziećmi ale sympatię potrafi okazać w przeróżny sposób
Z niemowlakiem miała pierwszy raz styczność ale jak zobaczyłem Tasje w roli niani jestem gotów uwierzyć w mit o Romulusie i Remusie:-) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczy Duch
|
To my jeszcze ponudzimy:
![]() ![]() Ostatnio już są zbliżenia trzeciego stopnia, nawet na buziak w rączkę czy nóżkę się pozwoli
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 20-01-2009 at 18:46. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Już niedługo pozycja psa będzie identyczna ale malec będzie odrobinę wyżej z pupcią na piesku
I nie sądzę aby to Ish czy Kali przeszkadzało. Chyba, że będziesz go chciała od nich zabrać. ![]() A swoją drogą rośnie Ci Tymek na ślicznego chlopaka. Pozdrawiam Bożena
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
Za specjalnie im nie przeszkadza, ja się już boje jak on będzie raczkował i je za siersc, by wstac, łapał.. Jak one to zniosą
![]() Jest pewne, że Ish Tyma w przyszłym roku na sankach ciągać będzie (tym ciągała rocznego Oliwera). ![]() Tymek rosnie, rosnie, juz 8 kg i 67cm ![]() Ale, ale, mówiłaś,ze jakieś zdjecia masz.. Kieeedy wstawisz;> ? Ja teraz kiedy moge to po galeriach buszuje.. Szok jak wilczaki się z dziećmi potrafią zbratać...![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
My na razie zdjec nie mamy, ale juz niedlugo pewnie beda
Za to mam historyjke z cyklu "Przed porodem". Ostatnio lezalam sobie ze Zmo na lozku i suka polozyla lape na moim brzuchu. Gabi od razu sie obudzila i zaczela swoja noga stukac Zmorowa lape Im bardziej Zmo przyciskala lape, tym mocniej Gabi "pukala". I tak dobre 15 minut z przekladaniem lap i nog w rozne miejsca mojego brzucha Baby sie najzwyczajniej w swiecie bawily Niesamowite wrazenie Zobaczymy jak bedzie juz w realnym swiecie - za tydzien, dwa...
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 22-04-2009 at 21:47. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wilkokłak
|
Super! Jeszcze się nie urodziła, a już się bawi z psem.
Co to będzie dalej! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
No to my mamy juz za soba pierwsze spotkania malej Gaji ze stadem.
Zapoznala sie z Sabatem, Jabberem i Zmora z bliska, a z wariatka Strzyga z daleka (za duzo energii do opanowania jak na pierwszy raz). Mala nie boi sie psow, a psy ja kochaja i probuja (tylko probuja Na razie zrobilismy tylko kilka zdjec ze Zmora. Moze znajdziemy jeszcze kiedys czas na wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawostka. Gaja tak mocno przyzwyczaila sie do szczekania i wycia psow w moim brzuchu, ze teraz nawet jak stoja kolo niej i dra sie - ona sie nie budzi. Ostatnio Sabat zaczal rano szczekac - my sie od razu obudzilismy, a mala zero reakcji - spala dalej |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|