Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 14-07-2008, 19:18   #33
Hexeann
Junior Member

Hexeann's Avatar

Quote:
Originally Posted by zalesianka View Post
myślę że występ Konrada z Barusiem też był ciekawy
zwłaszcza dla sędziego
jeśli komus udało sie uchwycić tą chwilę jak sędzia daje nogę przed Barciem - prosimy wstawić ...
Fakt, to było „COŚ”! Ja niestety zbaraniałam przy obiektywie - uciekający Tibor Havelka to niecodzienny obrazek!

Quote:
no ale podobno jest nadzieja ze będzie lepiej, zobaczymy co się uda osiągnąc treningiem i spróbujemy może jeszcze raz
Bardzo na to liczymy, że zdecydujecie się dalej wystawiać Barusia! To super pies i było nam strasznie szkoda po tym jak pięknie pokazał ząbki, że odpadł przy „klejnotach”. Na wystawie zresztą najlepiej widać efekty pracy z psem. Pies reaguje inaczej niż na suchych treningach. Sama wiem jak mylne mogą wydawać się efekty pracy w konfrontacji z wyjściem na ring. Bardzo się cieszę np. z wystawy w Warszawie, bo dała mi cień nadziei, że idziemy w dobrą stronę po ostatnich wybrykach Mentallka. Cenię też wystawy, za możliwość skonfrontowania naszej wiedzy ze wszystkimi dużo bardziej doświadczonymi posiadaczami CZV.

Quote:
na szczęście w ringu pozostał i godnie reprezentował SILVERKI braciszek. pozdrawiamy Mentaśka z rodziną
Dzięki serdeczne! Pozdrawiamy mocno! I jeszcze raz dzięki WSZYSTKIM za miłe spotkanie!
Pewne wyładowania tego dnia przyniosła burza!
Daiva! Dzięki za cenne wskazówki! Dzięki Tobie na następnej wystawie nie pojawię się jako mumia!

peace & czv love!
Hexeann & Mentall
Hexeann jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules