|   |   | 
| 
 | |||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  26-10-2002, 15:45 | #1 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2003 Location: Poznań 
				 |  szkolenia na wideo 

Chcemy pokazac na naszym szkoleniu pelna game mozliwosci wilczakow , na  razie mamy dwie kasety czeskie z Peronowki. Czy jest jeszcze jakis  ciekawy material do przegrania (np. Marty i Feny). Pozrd. Kamila | 
|   |   | 
|  28-10-2002, 20:08 | #2 | |
| Member |  szkolenia na wideo Quote: 
 Na jednej kasecie sa jeszcze tegoroczne zawody IPO z Lazne Belohrad, ale chyba nie jest to zbyt dobry material na pokazanie szkoleniowcom  Pozdrawiam, Przemek 
				__________________ "It's too bad that stupidity isn't painful.” Anton LaVey | |
|   |   | 
|  28-10-2002, 22:37 | #3 | 
				 |  szkolenia na wideo 

Oczywiscie Przemku biore wszystko ( moze Belohrad nie bo mam juz te zawody z bomba : )) Pozdr Kamila | 
|   |   | 
|  15-06-2004, 23:14 | #4 | 
| Member |   

Kama, Przemku Czy możliwe jest przegranie tych filmów na CD i udostępnienie mojemu stadku? Pokryję koszty wysyłki. No chyba, że jest brak zgody na rozpowszechnianie   Sebastian i stadko | 
|   |   | 
|  16-06-2004, 16:04 | #5 | |
				 |   

o widze ze na pobudke pojawiaja sie tematy sprzed wiekow z listy mailowej...   (to tak na marginesie  ) Quote: 
 pozdr Kama | |
|   |   | 
|  16-06-2004, 17:05 | #6 | 
| Member |   

Podejrzewam że Przemek specjalista na pewno umiałby przegrac filmiki na cd tylko nie chce się pewnie podzielić wiśnia     . Uuu Kama? widzę że Was telepatycznie ściągnąłem do internetu. Co tam u Was nie wybieracie się na Kaszuby. Wczoraj z Joanką wspominaliśmy Was   | 
|   |   | 
|  16-06-2004, 21:00 | #7 | 
| Member |   

Jak Kama przywiezie kasety, to mozemy Ci przegrac i przeslac kopie. Kama ma mistrzostwa z Nadejkova (1. tego typu) i Rodnicy., a u nas jest jeszcze cos pewnie z zawodow IPO z Lazne Belohrad itp.
		 | 
|   |   | 
|  16-06-2004, 22:41 | #8 | 
| Member |   

No to pozostaje mi tylko oczekiwanie ........    | 
|   |   | 
|  16-06-2004, 22:56 | #9 | |
| VIP Member |   Quote: 

__________________ | |
|   |   | 
|  16-06-2004, 23:02 | #10 | 
| Member |   

no to znaczy że teraz jesteśmy zmuszeni przyjechać chociażby nas eksmitowali z domu za brak opłat ( chociaż i tak musimy bo przecież zamówiliśmy bonitację w Późnej). Nie wiem tylko jak z naszą cierpliwością, czy wytrzymamy do września    | 
|   |   | 
|  17-06-2004, 16:52 | #11 | ||
				 |   Quote: 
  ! ach Kaszuby...przez chwile istniala perspektywa ze zladujemy tam na stale na 600ha ale zycie chwilowo ma inny scenariusz..   a ja wciaz slysze zew morza  ... Quote: 
    ja za to polecam Was milosnikom wilczakow z Gdyni...   pozdr Kama | ||
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |