|   |   | 
| 
 | |||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  01-04-2008, 18:17 | #21 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2003 
				 |   

...myśmy mówili: "Bo cię na księżyc wyślę!" To chyba podobne?   maria i wufi PS. Fajne przedszkole wilczakowe się zapowiada, ale może byście częściej pisali i podsyłali info, że jest voś nowego w katalogu zdjęć? A jak się odbywały podejmowania decyzji - łatwiej tym razem? | 
|   |   | 
|  01-04-2008, 18:32 | #22 | 
| Wilczy Duch |   

Jeśli o mnie chodzi to wybór był ograniczony, bo miot liczy zaledwie dwie sunie,ale nawet gdyby było ich więcej bez wątpienia moja rudawa Kanti i tak od razu by tak samo mną zawładnęła,jak  te kilka tygodni temu podczas pierwszego spotkania. No ale to temat o Zmorze, więc Smoku spowiadaj się, na mnie przyjdzie później kolej :P
		 | 
|   |   | 
|  01-04-2008, 23:32 | #23 | |
| Gorthan's WeReWoLf |   Quote: 
  Podpasowala nam i z charakteru i z wygladu. Teraz zobaczymy co z niej wyrosnie... Eh, ale te oczy... Zdjecia sa u nas w galerii - na wolfdogu podejrzewam, ze pokaza sie po aktualizacji bazy danych. | |
|   |   | 
|  02-04-2008, 00:41 | #24 | 
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |   

Oczy ma cudowne! Jak najpierw przeczytałam jej imię- Zmora, to się zasmiałam. Ale jak ją zobaczyłam....pasuje idealnie!, ma na tym swoim malutkim pyszczku taki fajniutki grymas- jeszcze nigdy u żadnego psa chyba nie widziałam aż tak uderzajacej miny  ) A z kolei Anarchia- czemu wlasnie to imię? Faaajnie, że Wam się stadko powiększyło  mam nadzieję szybko maleństwo poznać na żywo. Oooj będę obserwowac te jej ponure oczka...  Shaluka- a jakiego pieska bierzesz? Fajnie! Z jakiego kraju ta sunia będzie? | 
|   |   | 
|  02-04-2008, 00:49 | #25 | 
| Moderator |   

Gratulacje dla nowego czlonka rodziny!   ok.. I try   | 
|   |   | 
|  02-04-2008, 07:49 | #26 | |
| Senior Member Join Date: Nov 2006 Location: Sopot 
				 |   Quote: 
 Dzis go postraszę!!!!! Może sie uda!!! I faktycznie Warszawa zostaje zalana przez wilczaki....... A co z nami...... 
				__________________ IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 | |
|   |   | 
|  02-04-2008, 09:10 | #27 | 
| K-Lee Family |   

No to ja zaczynam powoli wprowadzać komendę, 'do wora, i do Odry'   chociaż jeszcze nia mam powodów, żeby małej grozić :P Szkoda, że we Wrocku tak nas mało  Na spacerze spotkałyśmy kundelka, który wyglądał jak 100% wilczaka i z takim przekonaniem zagadaliśmy do właściciela... a tu taka niespodzianka  Sssmok gratulacje!!! Obyś tylko nie wywołała wilka z lasu tymi imionami  Sunia prześliczna   | 
|   |   | 
|  02-04-2008, 09:26 | #28 | 
| Wilcza Saga Join Date: Jul 2007 Location: Częstochowa/Rzeszów 
				 |   

Sssmoku gratulacje!!! Zmora jest prześliczna! Gia, ja ostatnio w Cz-wie widziałam coś co wyglądało jak wilczak, ale zagadałam, a tu nie wilczak... | 
|   |   | 
|  02-04-2008, 13:39 | #29 | 
| K-Lee Family |   

hehehe... może jakaś nowa rasa   Kasia, ja tego widziałam na osiedlu, ale jechałam z małą samochodem, więc nie dałam rady zagadać... potem w parku go zobaczyłam i jak na skrzydłąch poleciałam zagadywać pewna, że to mały wilczak (wyglądał identycznie jak Khamul w wieku 6 tygodni), a to... kundelek o wdzięcznym imieniu 'Morda'   | 
|   |   | 
|  02-04-2008, 13:54 | #30 | 
| Wilczy Duch |   

No.. Jeszcze się okaże, że tu jakieś przekręty są    Mi się podoba strasznie Igiego Grejs " Bo cie na smalec przetopie!" (sorry Kamil, musialam to napisac  ). Ja swoje strasze " Bo zaraz na księżyc polecisz, trybem natychmiastowym!" Aguś ja biorę Kanti Radov dvor, wiesz pierwsze co przykuło moją uwagę to Enor, który mnie oczarował na obozie, a potem jak zerknelam jak bedzie wygladał rodowód małej, to nic, tylko telefon w łape i już jest. Kanti jak się domyślasz jest Słowaczką, jak Anarchia. Jest większa od siostrzyczki i jest rudawa, ale to o wszystkim bedzie za jakiś czas, teraz o niej cicho sza! | 
|   |   | 
|  02-04-2008, 14:08 | #31 | 
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |    fajnie Shaluka, oj faaajnie Ej! Nie narzekajcie! Na podlasiu wilczaki w dalszym ciagu są tylko 3 i nawet na spacer nie moga razem pojsc, bo sie pozabijaja    | 
|   |   | 
|  02-04-2008, 14:24 | #32 | 
| Wiewiórka Wredna |   
				__________________ (...)W kwestie mroczne i ogromne Słodka świata treść wycieka: Wszystko wina to człowieka(...) | 
|   |   | 
|  03-04-2008, 02:40 | #33 | ||
| Gorthan's WeReWoLf |   Quote: 
  Mialam kilka imion do wyboru, ale to trafilo w dziesiatke. A co do Zmory jest po prostu krotsza i genialnie opisuje wyraz pyszczka burej  A oto dowod:    WOW!!!!  Thanks... or dzieki  Quote: 
   | ||
|   |   | 
|  04-04-2008, 10:45 | #34 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Nooo zebralam sie w sobie i dodalam 2 nowe notki na blogu - wyjazd po bura i jej pierwsze dni u nas   Oj ciezko bylo sie zabrac za pisanie, jak po domu Zmora grasuje   | 
|   |   | 
|  04-04-2008, 10:46 | #35 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Uh zapomnialam... link   http://sssmok.wolfdog.org/blog/ | 
|   |   | 
|  05-04-2008, 16:35 | #36 | 
| Junior Member |   

przeslodki zwierzak i to zadziorne spojrzenie i te lapuchny misiowate z poduszeczkami nic tylko schrupac takie ciasteczko   | 
|   |   | 
|  08-04-2008, 09:56 | #37 | 
| Member Join Date: Dec 2007 
				 |   

Hej!!! SSSmoku!!! no to w końcu macie Wasze maleństwo ! jest śliczna i faktycznie diabełki ma w oczach niech zdrowo rośnie i życzymy Wam jak najmniej strat z domowego sprzętu a co do naszej Tajgi jest przeurocza kochana a zabawom z Zoranem nie ma końca można godzinami patrzć jak baraszkują czego i Wam życzymy
		 | 
|   |   | 
|  08-04-2008, 12:42 | #38 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Mlodzi sie rozkrecili i jest coraz mniej burczenia, a coraz wiecej zabawy. A dlaczego Zmora... Sami ocencie  | 
|   |   | 
|  08-04-2008, 13:08 | #39 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   | 
|   |   | 
|  08-04-2008, 21:10 | #40 | 
| Member |   

Jak zmora? taki słodziak przepiękny tylko miziać. Ale macie fajnie.  Pozdrawiamy i niech zdrowo rośnie Bozena 
				__________________ http://henrykowka.wolfdog.org/ | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |