|
Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas... |
View Poll Results: Kradl Pavel Hanu¹ka po¹tu? | |||
Ano | 8 | 61.54% | |
Ne!On je èestný! | 3 | 23.08% | |
Mìl okno, nepamatuje si to! Hulí trávu a odchází mu pamìt! | 2 | 15.38% | |
Voters: 13. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
05-12-2006, 13:53 | #1 |
Junior Member
|
Mikulášská nadílka pro všechny!:o)
Dobrý den všem,
již dlouho si zde čtu tyto poutavé diskuze a sám do nich často přispívám. A jelikož zde pár lidem chybím, tak jsem se vrátil a hodlám pokračovat zde v diskuzi. Kdo mne ještě nezná, tak se rád představím. Jmenuji se Pavel Krása, alias Pavel Schubert, alias Pavel Hanuška. V současné době jsem také znám pod přezdívkou Wolfek:-) Pamatujete si určitě na můj poslední chytrý příspěvek, že?Musím se k něčemu přiznat. Lidé mne nemají rádi a mám velkou touhu dělat kariéru v Klubu chovatelů československých vlčáků. Já jsem ale malej pán a sám na to nemám. Rektální alpinismus a intriky mi byly prohlédnuty Jindrou Jedličkou, Karlem Kadlecem, Karlem Hladíkem i Evou Špreňarovou. Nejvíc mne ale naštvala Monika Soukupová - ta proti mne začala tvrdě brojit. Jediné, co mne těší, je, že mne prohlédli až tak pozdě! Teďko už mne nezastavíte! Lidi jsou unaveni, nechtějí nic řešit, nebo jsou bez názoru a jdou po zákonu smečky s tím, kdo má více žrádla:-). Já jsem si vytvořil svůj tým. U Marcely Pluhařové to nebyl žádnej problém, ta šla ochotně, protože Tě Moniko nesnáší. Kaufmannová, Novoveská - těm jsem se hodil do krámu, protože cítili velkou šanci na kariéru a hojení osobních mindráků. Matušincová na Tebe od počátku žárlila, protože ji Hartl od vašeho týmu odstrkoval. Prý, co neví, nepoví - tomu já věřím, ona taková opravdu je.....Tak vás měla možnost podrazit, a tudíž nebyl vůbec problém s námi spolupracovat. Margo a celé Polsko? To jsou mí noví bojovníci. Bojují za nás až do rozthání těla! Jsou to fanatici! Podstatné je, že umíme manipulovat s lidma. I když víme prd o genetice a oni dvě, nám to nevadí. Co může být tak složitého na šlechtění?Na to přece musí stačit i přečtení pár článků u internetu nebo knížka Chov psů v roce 2000 od Wachtela...A všechno umím. Jinak ty maily jsem Ti opravdu ukradl. Ostatně předseda Beneš je přece četl. Sám to v Příbrami přiznal. Prý tím nikomu neublížil, ale jasně tím prokecl, že ty maily jsem Ti ukradl. Ber to jako moje přiznání. Helena Hubáčková to sice popřela, ale ta by zapřela I vlastní babičku, kdyby o něco šlo. A Skoupý? Ten bude vždycky dělat jako nic.On totiž si taky hraje na velkého správňáka a přitom je to stejný šmírák jako naše parta. Ale dělalo nám to radost číst. Dobře jsme se pobavili. Víš, v dnešní době mají šanci jen bezpáteřní lidé, jako jsem já. Inu, víš jak se to říká...Vyhodíš mne dveřma, vlezu oknem a hlavně s úsměvem! No jo Moniko, tady vidíš, kam ses dostala s tou Tvou důvěřivostí...Kdybys nás s Margo nepustila do dvora a nedala nám tak supr zvířata, neměli bychom takové skvělé úspěchy (zejména Margo) a starej klub mohl fungovat tak, jak fungoval. Ty bys byla v chovatelské komisi klubu, všechno by fungovalo na přátelské bázi a bez papírů. Proč ty a ne já! A k tomu ten mindrák z Hokyho. Víš, žes mi prodala zvíře s tak špatnou povahou. Proto jsem to všechno dělal! Jak vidíš, poctivost se holt nevyplácí. Margo je natěšená na každé zvíře, které je z její chovatelské stanice, máme toho spolu hodně společného - stejnou postavu, stejnou vizáž, stejná prsa, stejné brýle, jen ona má mnohem více vlasů než já. A taky nemá trochu cti a etiky, ale to víš, to se u nich nenosí. Původně jsem chtěl bigly a ne čsv a chtěl se stát členem bígl klubu, ale tam bych asi takhle nemohl kariéru dělat. Přece jen, bígl mi můj mindrák méněcennosti a neschopnosti nezahojí. To čvčko jo. Ani nevíte, jak mne hřeje u srdce, když jdu někam s Nancy nebo Danym a lidi se bojí, že jdou vlci.. A já jim ještě říkám, že moje zvířata mají policejní výcvik! Sice ho nikdy nedokončili, ale to nevadí, pro mne ho mají, a basta! Neznám lepší masáž ega! Taky píšu novou knihu - Využití elektřiny ve výchově a výcviku služebního psa. Myslím, že ze všech lidí tady mám v tomto největší praxi. Teda skoro největší. Odborného poradce mi dělá Ruda Desenský, který tam bude mít zvláštní kapitolu o využití tachyonové energie na převýchovu psa. Umí s tím léčit i rakovinu, nebo se dostat až do druhého týdne věku zvířete a změnit mu tak imprinting! Stačí se podívat na jeho úspěch s Joshem!! Z trhače se stane rázem miláček okolí! Žádný uřvaný jorkšír už nepřijde na krchov!! Bude to světový bestseller!! Lidi, nebojte se!Jen já a mí kolegové jsme to nejlepší pro plemeno československý vlčák! Uvidíte za pár generací, kam to dopracujeme. Já budu mít na starosti výcvik pomocí elektriky - Hoky sice díky tomu umřel, ale co, i armáda při cíleném šlechtění taky odepsala stovky psů. Budete mít zvířata labilní, ale ty budou kousat! A jak! prolezlí DKK a jinýma nemocema, ale to nevadí. Každé plemeno si tím někdy musí projít, že jo. Třeba NO nebo labíci. Ti si tím taky prošli a podívejte se, nijak je to nepoznamenalo. Přeji vám všem krásnou Mikulášskou nadílku, to mi připomnělo, že bych měl taky něco Nancyně a Danymu nadělit. No, vidím to na nový elektrický plot. Oni totiž furt nemají v pořádku přivolání a furt ode mne rádi zdrhají. Váš Pavel Krása |
|
|