![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
UWAGA! OGLOSZENIE !!
Podczas warszawskiej wystawy, w niedziele, 9 lipca, na ringu honorowym stadionu Gwardii (tam sie odbywa tegoroczna wystawa) odbeda sie zawody Obedience. Sedziowac ma, wg planu, pan Szczepanski. Co bedzie roznic te zawody od pozostalych? 1. Rozpoczynaja sie o godzinie 8 rano 2. Zgloszenia sa limitowane (do 20 psow) - wynika to z terenu wystawy i tego, ze na ringu honorowym odbywaja sie po poludniu finaly wystawy. 3. Do zdobycia bedzie PUCHAR DLA NAJLEPIEJ PRACUJACEGO WILCZAKA Poniewaz wilczakow bedzie, jak sadze, sporo, calkiem niemalo cwiczy i PT i Obedience to mam nadzieje, ze stawka zostanie przez wilczaki zdominowana, w koncu nie co dzien gra idzie o taki puchar? ![]() Zapraszamy serdecznie a zgloszenia (szyyybkooooo!!!) prosze pzesylac na adres : [email protected] - jakby byly klopoty to do mnie na priv. Liczymy na wszystkie starsze i mlodsze, pokazmy na wysatwie, ze to co sie mowi o wilczakach to nieprawda!! Z obowiazku klubowego zamelduja sie : Dewi Cheitan a liczymy na Balroga Dragona Ambera Varga Beti Belit Barse Daphne Bailiffa kogo jeszcze (wymienilam te, o ktorych wiem na pewno, ze cwicza posluszenstwo ale oczywiscie zapraszamy WSZYTSKIE WILCZAKI ![]() pozdrawiam Gaga Wyobrazcie sobie co to bedzie za widok! Tyle cwiczacych czw !!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|