![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 | |||||
VIP Member
|
![]() Quote:
Ale napisane bylo jasno co i jak... Wybacz, ale strasznie mi to przypomina czasy PRLu, gdy reguly byly, ale nie obowiazywaly wszystkich.... Poza tym widzisz - wydaje mi sie moje pojecie etyki DIABELNIE sie rozni od tego, ktore tu jest prezentowane (a wedlug mnie, czego tu wlasnie brakuje)... Nigdy w zyciu nie przyszlo by mi do glowy, aby tak postepowac... Nigdy nie zabronilam reklamy na wolfdogu najgorszym wrogom - poswiecalam swoj wlasny czas, aby dodawac ich dane. I jeszcze mi sie obrywalo, dlaczego robie to tak wolno. To w sumie dobrze, ze nie mam juz wolfdoga, bo teraz wyrzucilabym z bazy WSZYSTKIE psy nalezace do ludzi z tej grupy... ![]() Tylko pytanie: po co bylo tyle gadania, ze jakies psy sa przez nas "preferowane" na Wolfdogu? Skoro to takie naturalne, piekne i sliczne i w pelni uzasadnione i jak najbardziej godne poparcia... Na co to forumowe obecne bicie piany, ze pomija sie jakies mioty skoro widac, ze admin ma pelne prawo i jak najwieksze wsparcie, aby uprawiac tu kolesiostwo... Czyzby zasady dzialaly wybiorczo? Nie Rybka, nie mowie tu (tylko) o Sexi.... Bo przebadane sa/beda tez szczeniaki po psach z hodowli Danieli. Jak i Saarloosy od Eli, mimo, ze to ani wilczak, ani z Czech... Jasne, ze robic moze co sie jej tylko podoba... Ale nie mow mi prosze, ze to zachowanie jest fair... Quote:
Pisze, bo okazalo sie to sciema... Quote:
No mowie, ze to mi przypomina komunistyczne metody postepowania.... Tzn "zamordyzm". I dziwi mnie, ze cos takiego popierasz.... Co niektorzy maja nadzieje, ze teraz nikt z Polakow sie nie wychyli, a o czeskich psach bedzie sie pisac tylko peany pochwalne, bo jak nie to bedzie rozga! Dopiero co sie smialam, ze jako mod powinnam isc na forum dla modow i prosic o wykasowanie z bazy wszystkich miotow i psow od Danieli. Takze tych po jej psach. Jak rozumiem mam Twoje 100% poparcie? ![]() (nie odpowiadaj - JA w zyciu nic takiego bym nie zaproponowala) Quote:
Quote:
![]() ![]()
Last edited by z Peronówki; 12-11-2012 at 22:55. |
|||||
![]() |
![]() |
|
|