|
|
|
|||||||
| Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Já se právě pozastavuji nad tím, proč děláte sama to, co na druhých kritizujete? Od někoho, kdo se snaží stavět do pozice člověka sociálně a morálně na výši (z hlediska zodpovědnosti, humanity, empatií atd.) je to značně zarážející.... Jinak Vaše odpověď byla bohužel dosti předvídatelná (škoda, že jste mě "nezklamala") a říká se tomu racionalizace (podobně si třeba kuřáci zdůvodňují, proč ještě dnes budou kouřit a přestanou až zítra...) Jak jsem napsala výše - v mnohém bych se s Vámi shodla, ale jako člověk na mě svým vystupováním působíte velmi nesympaticky. Helena Hubáčková PS: To, že hodnotím právě Váš projev, je zcela logické - Vy jste ten, kdo sem přišel kázat pravdu a morálku. Navíc není mou povinností se vyjadřovat ke každému příspěvku v tomto vlákně - ani já na takové věci nemám čas. Navíc bych to mnohdy nepovažovala ani za přínosné. Což pravděpodobně asi stejně nelze říct ani o mých příspěvcích na Vaši adresu. Pravděpodobně - ztráta času... I když vlastně ne - Vaše reakce mi alespoň pomohly udělat si jasno v některých názorech... |
|
|
|
|
|
|