Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Thread Tools Display Modes
Old 06-01-2010, 10:46   #5
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj

Nemyslim si že by o něj nebylo postaráno co se týká prostoru. Dakouš s náma žije v 45m2 2+kk, okna jsou jen na jednu stranu takže výhled taky nic moc a upřímně, pes je šelma která dokáže prospat 20 hodin z 24. Na druhou stranu 24-30 hodin samoty bez venčení (jestli jsem to pochopil správně), je zu moc. Já mám jednou v životě smutný rekord 22 hodin a do dneška je mi to líto i když Agyr to tehdy bral celkem v pohodě. Bylo to už v době kdy vycítil že budu dýl pryč a tak tolik nepil a nejedl a vydržel. Tehdy mne zdržela práce a už se to nebude opakovat.
Nevím jestli jsem Vás pochopil dobře, ale pes by s vámi rozhodně měl mít možnost sdílet domácnost po dobu kdy jste doma a klidně by s vámi mohl v domě i spát a ve stodole být jen když nejste doma. Na druhou stranu ... já jsem se v paneláku smířil s tim, že něco zničí než se zklidní a taky že jo, ale celkem nic zásadního a hlavně i kdyby jo, byl jsem připravenej se s tim smířit. Teď je celkem vpohodě, nechávám mu tam petky, semtam nějakou papírovou krabici, domácí oblečení a celkem zvládáme.

Zkuste mu do kotce ráno při odchodu dát něco co nosíte doma (a jste schopný se s tim rozloučit když to zničí). Já to tak dělám odmalička. Spí na gauči v obyváku a něco mu nechávám přímo na gauči a další věci jako triko, mikinu, tepláky dám na různá místa aby pro ně snadno dosáhl ale musel se trochu snažit (přinejmenším se zvednout a dojít si pro to). Večer je většina věcí roztahaná po bytě, všechno je chlupatý a mikinu na ven mi zničil protože byly v kapse piškoty :-), ale funguje to. Večer to všechno vyklepu a pokud to neni moc špinavý, vezmu si to zase na sebe abych obnovil pach. Možná sem prase, ale co bych pro něj neudělal :-).
jerabekj jest offline   Reply With Quote

Posting Rules