Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Kluby CzW i prawo

Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy...

Thread Tools Display Modes
Old 06-05-2009, 18:35   #11
btd
złośliwy krasnolud

btd's Avatar

Quote:
Oczywiście - jak Margo się odezwie to na pewno jest spisek. Zwłaszcza kiedy jest na liście zaproszonych przez Grześka.
Skoro też ma tam być - to po co propozycja ustalania od nowa. Przecież już zgodziła się uczestniczyć w spotkaniu.

Quote:
Gadze? Joannie? Jak już jesteś "złośliwy krasnolud" to pisz prosto z mostu.
Dokładnie. Tak je odbieram.

Quote:
Możesz mi wytłumaczyć dlaczego spotkanie ma być za zamkniętymi drzwiami? Wydaje, że cała ta dyskusja sprowadza się do odpowiedzi na to pytanie. Dlaczego pozostali uczestnicy Galicyjskiego, skoro będą już na miejscu i chcieliby wziąć w nim udział mają zostać za drzwiami. Może im też zależy na powstaniu klubu i chcieliby pomóc?
Ja nie uważam że wszyscy są równie ważni. Z resztą już wielokrotnie to pisałem. Dla mnie Grzegorz wybrał najważniejszych i najpierw niech oni się dogadają.

Na demokrację przyjdzie czas na wyborach do władz. Każdy będzie mógł zgłosić się, napisać co chce osiągnąć, przedstawić swoją wizję. Na początku - 10 ludzi, 30 głosów, 40 stanowisk.

Last edited by btd; 06-05-2009 at 18:52. Reason: poprawa składni pierwszego zdania.
btd jest offline   Reply With Quote

Posting Rules