|
|
#1 |
|
Galicyjski Wilk
|
W niedzielę Alpestre wsiadła do samochodu i odjechała..... ale nie ma co się smucić bo odjechała w doborowym towarzystwie
Mam nadzieję że Ingrida za niedługo się odezwie i opowie nam jak na Litwie radzi sobie Alpestre, ja tymczasem wklejam fotkę pożegnalną, na 5 min przed odjazdem.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
a ona radzi sobie spaniale, ja ja mizalam przed....10 minut
przyjiechali pokaza cie jakie sa faine i piekne. Faina dzielna sunia i faina jej rodzina. maja juz 2 szcziepionke i juz konsultujemi ich w wychowaniu, treningu i temu podbnymi temami |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Otrzyjcie wiec lezki Madziu i zobacz: mowilam ze Alpestre bedzie miala drugiego Aniola Stroza
Zdjecie chwyta za serce, malutka zegna sie z mama ale slyszalam, ze jest dzielna a w dobrej , kochajacej rodzinie bedzie rosla z usmiechem na pyszczku A Wy zaplanujcie sobie na przyszly rok wyjazd na wystawe na Litwe- to taki fajny pretekst do odwiedzin suni Daiva! Dbaj o Wasz nowy litewski skarb! Zyczymy wszystkim mnostwo szczecia i radosci I prosze jak to Litwa rosie w wilczakowa sile
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Distinguished Member
|
Dziękujemy za gościnę i miłe spotkanie! Ciesze się, że Alpestre będzie miała taką fajną rodzinę!
A to moje ulubione fotki: ![]() "Jestem małym wilkiem" ![]() "Bądź grzeczną sunią" |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tmave Zlo
|
Cieszymy się, że mała jest już w nowym domu i czekając na wieści życzymy samych dobrych chwil i liczymy na spotkanie przy okazji kolejnej wileńskiej!
|
|
|
#6 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Moze ktos ma jakies nowe zdjecia?
Magda? Daiva? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Galicyjski Wilk
|
Niwstety nie mam dużo zdjęć Alpestre, Ingrida nie ma dostępu do internetu, więc te które mam pochodza od innych osób. Mam trzy zdjęcia z klubowej wystawy na Litwie.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Galicyjski Wilk
|
w tym momencie wystąpił jakiś błąd na stronie i nie dam rady wkleić tutaj zdjęć. W galerii na stronie Galicyjskiego Wilka możecie je oglądnąć.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
mami gorace
wczoraj bylo szkolenie dla liudzi ktore juz pracuja mocno z psami i poniewas ja znam dobrze trenera byli 3 wilczaki, ON howavart macie fotki tu bo jiedna z tych CSW byla Alpi a reszta moja http://good-times.webshots.com/album/560845126kTEayO p.s. tam sa i inne fotki |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Galicyjski Wilk
|
Co Oni dają jej jeść!! Suczysko jak się patrzy. Daiva badz dobrym duszkiem i zabieraj jej połowę miski!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderator
|
Kochana, ona chudziutka
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Galicyjski Wilk
|
skoro tak mówisz
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Member
|
na zdjęciach wygląda ogromnie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Alpestre jest jedynaczka :P
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wilczy Duch
|
No jak ja ją ostatnio na Litwie widzialam to mniejsza sie wydawala, ale teraz to taki zarabisty niedzwiadek,w sam raz na zimne wieczory
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Galicyjski Wilk
|
To chyba dziedziczne: tutaj Dona w wieku Alpe http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...745_n.jpg.html a to zdjęcie zrobiłam kilka dni temu http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...10259.JPG.html jednym słowe sierść wpisana jest w geny
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Umieram z zachwytu nad ilością futra...
|
|
|
#19 |
|
love and terror
|
ja tez.
Garuda nadal lysa! |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Member
|
Magda podmienili wam psa przecież to nie Donka
Wiesz może ile ma wzrostu Alpestre bo na zdjęciach wydaje się być wysoka wyższa od matki. Szkoda że nie była jeszcze chociaż jednego szczeniaczka pieska ten to by był ogromny |
|
|
|
![]() |
|
|